Hola! Visit Empordanet!

Hola! Visit Empordanet! Les vacances que t’obren la porta a experiències úniques!

Les vacances són aquell moment de parada on gaudim d’aturar el món, descansar i fer coses diferents. Aquest any, més que mai, tots busquem un turisme de proximitat, un turisme d’experiència, sense pressa i de descoberta del nostre territori i la nostra gent.  Un turisme per sentir-te com a casa.


VISIT EMPORDANET et dóna l’oportunitat de viure el turisme d’una manera diferent i des d’una  perspectiva local i de Km0. No hi ha res com que les persones que t’acompanyen en una experiència siguin locals i et puguin transmetre la passió i coneixença del que estàs experimentant.

5 Municipis del Baix Empordà (La Bisbal d’Empordà, Forallac, Corçà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura i Ullastret) s’uneixen per donar a conèixer un Empordà més autèntic i desconegut on convergeixen tradició, passió i paisatge. Un territori que obre la porta al visitant a experiències úniques. Més de 50 establiments adherits, entre allotjaments, restaurants, empreses i entitats que ofereixen múltiples activitats de descoberta del territori: tallers de ceràmica, visites a obradors, tasts de productes km 0, activitats i excursions de la mà de la gent de l’Empordà.

Crear la teva pròpia peça en un taller de ceràmica creativa, observar com es fan els testos més grans de ceràmica de la Bisbal, descobrir com viuen en una masia on tot gira a voltant d’una ovella, viure l’art des d’una petita galeria de l’Empordà, passejar per les Gavarres a cavall o a peu i descobrir racons amb essència i història, ser picapedrer per un dia, fer espelmes a partir de la cera de les abelles... Totes aquestes experiències i moltes més són la proposta dels municipis que formen part del  Visit Empordanet.

HOLA! VISIT EMPORDANET t’obra la porta a experiències úniques! T’animes?


Anna Sàbat Bofill
AODL de turisme, artesania i comerç visitempordanet