Parcs infantils

Els millors parcs infantils de Girona

Arriben el bon temps i les bones temperatures, una bona combinació per sortir amb la família, jugar i passar una bona estona en els parcs infantils de la ciutat. En aquest article us fem una selecció dels millors parcs de Girona per anar a gronxar-vos, tirar-vos pels tobogans, jugar a futbol, bàsquet, ping-pong, gronxar-vos amb cavallets, fer un pícnic, i molt més!


Si aneu a donar una volta o a comprar pel centre, us proposem el parc ubicat a l’assolellada plaça de Josep Pla, renovat recentment amb unes instal·lacions accessibles per a tots els infants: tobogans, rocòdroms, gronxadors adaptats, jocs sensorials, panells lúdics i una xarranca. Això sí, eviteu anar-hi els dies que fa més calor! Per a aquests dies us aconsellem anar als jardins del parc de la Devesa, ubicat en un entorn natural ben atractiu i extens a tocar del centre de la ciutat.


Un altre dels pulmons verds més coneguts de Girona és el parc del Migdia, on destaca el llac artificial amb brolladors i la zona de gespa. També hi ha zones de tobogans, gronxadors i jocs com una sopa de lletres i un tres en ratlla. A tocar de la cafeteria hi trobem jocs per aprendre l’alfabet en llenguatge de signes i els números en Braille. Us proposem de jugar amb la família i els amics a dir el vostre nom en llenguatge de signes i la vostra edat en Braille!


Si preferiu els esports d’equip, al parc de Montjuïc, a tocar dels baluards de les ruïnes de la fortalesa, hi trobareu una pista de bàsquet i futbol i taules de ping-pong. Per als més menuts hi trobareu una zona amb casetes, gronxadors, cavallets per gronxar-se i tobogans.


Els que sou més actius no us podeu perdre el parc de Domeny, equipat amb taules per a pícnic, rocòdroms, taules de ping-pong, pista de bàsquet, una tirolina i un parc de skate. Es tracta d’un parc de gairebé un quilòmetre de llargada i a tocar de les Deveses d’en Bru, un espai natural protegit ideal per recórrer fàcilment a peu o en bicicleta i descobrir els ecosistemes fluvials de la ciutat. Us recordem que us podeu descarregar el fullet d’activitats del Parc Fluvial del Ter de turisme familiar, editat en el marc del projecte Interreg POCTEFA TTFS, Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible, clicant a la següent imatge o anar-lo a buscar a l’Oficina de Turisme de Girona. Segur que aprendreu moltes coses sobre la flora i la fauna d’aquests espais!


L’equip de l’Oficina de Turisme de Girona