Pedalant entre sureres i aigües termals

Què us sembla sortir de Girona pedalant per la via verda i poder tornar de Caldes de Malavella a Girona còmodament en tren de rodalies on podreu pujar amb la bicicleta?

La Ruta Termal connecta la via verda del Carrilet II, a l’alçada de Cassà de la Selva, amb la Via Augusta o Camí Ral, a prop del PGA Golf de Catalunya de Caldes de Malavella. 

Des de la ciutat de Girona us heu de dirigir a l’inici de la Ruta del Carrilet II, que es troba al final del carrer d’Emili Grahit. Una vegada incorporats a la Ruta del Carrilet, heu de seguir els senyals fins a arribar a Cassà de la Selva (15 km), travessar el nucli del municipi, on recomanem una aturada per no perdre’s els vestigis del seu passat surer, una indústria iniciada al municipi al segle XVII. A uns 3 quilòmetres més endavant trobareu el trencall amb la Ruta Termal, direcció Caldes de Malavella

La Ruta Termal, amb un pendent suau, permet gaudir d’una gran diversitat paisatgística, propiciada pels camps de conreu, els boscos de roureda i la plana selvatana, des d’on es pot contemplar la magnífica panoràmica que formen el massís de les Guilleries i el massís del Montseny.

Després d’aproximadament 9 quilòmetres arribareu a Caldes de Malavella, on l’aigua termal ha esdevingut un símbol d’identitat del municipi. Ho podreu descobrir visitant els balnearis, les termes romanes o fins i tot tastant l’aigua que brolla per les fonts d’aigua termal mineromedicinal.

Des de Caldes de Malavella podrem agafar el tren de rodalies i pujar-hi amb la bicicleta!

Un total de 32,50 km tot pedalant entre camps i boscos. Us ho perdreu?

MÉS INFORMACIÓ

MODIFICACIÓ TEMPORAL