PIONERS DE LES VACANCES EN FAMÍLIA

La certificació com a Destinació de Turisme Familiar de Blanes és la primera que es va atorgar a la Costa Brava, i cada any els visitants acrediten de nou la qualitat i la varietat de l’oferta en descans, oci, platges, cultura…

Quan diverses generacions de la mateixa família escullen Blanes és perquè s’hi troben com a casa. La història turística està marcada per l’acollida a les famílies que busquen activitats, instal·lacions i serveis preparats per a petits i grans, i avui en dia són una destinació reconeguda per aquesta sensibilitat i pels avantatges que ofereixen.

A Blanes trobareu tot el que us cal per passar unes vacances en família, descobrint l’esperit mediterrani i autèntic d’aquesta ciutat històrica i marinera.


INFINITAT D’ESPAIS

Teniu a la vostra disposició infinitat d’espais on passar una bona estona ja sigui a la platja, amb oferta d’activitats aquàtiques infantils, miniclub d’estiu o als parcs infantils que hi ha pel passeig marítim, un dels llocs més recomanables per passejar, córrer, anar amb bici o senzillament seure en una terrassa i veure passar el temps.


ACTIVITATS PER A TOTS ELS GUSTOS

L’oferta d’activitats i lleure és molt extensa, de manera que podreu satisfer les vostres inquietuds i adaptar-les al vostre aire, sempre fent que la vostra estada a Blanes sigui genuïna i inoblidable. Platges, jardins mediterranis, sortides amb creuer, activitats nàutiques i actives, bitlles, kàrting, rocòdrom, jocs de pistes, gelateries, tardes de cinema i de passejada pels camins de ronda, senderisme, gastronomia, parcs infantils… Què més necessiteu?


UN GRAPAT DE BLANES

Us proposem un joc de pistes, ideal si aneu amb nens d’entre 8 i 12 anys, per fer amb família i gaudir plegats del temps d’oci tot descobrint els secrets més ben guardats de la ciutat. Es tracta d’un petit recorregut pel centre de Blanes durant el qual haureu de resoldre diversos enigmes mentre apreneu la història i la cultura de Blanes. Demaneu-lo a les oficines de turisme.


UNA CIUTAT VIVA I ACTIVA

Blanes ofereix els 365 dies de l’any una gran oferta d’activitats culturals, lúdiques, gastronòmiques i esportives per a tot tipus de públic: festes de barri, concerts, tallers, exposicions, cursos, fires, espectacles, festa major, focs artificials… És cultura mediterrània en estat pur.

La diversitat de les festes de Blanes és una representació de la riquesa de la nostra gent, abocada a la celebració del carnaval, la festa de Corpus, la festa dels Copatrons, Nadal, Reis, Setmana Santa, les Jornades Romanes… Totes elles viscudes a la nostra manera, amb un toc de mar i amb la influència de les entitats i associacions que hi col·laboren i les fan encara més autèntiques.


50è CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS D’ARTIFICI DE LA COSTA BRAVA

Amb un segle de tradició pirotécnica un dels actes més fascinants i imprescindibles de Blanes és aquest festival de llums, colors i fum que cada juliol porta a les nostres platges a desenes de milers d’espectadors. Els castells de focs es llancen des de Sa Palomera, un marc incomparable per il·luminar el cel i la mirada dels espectadors en unes memorables nits de finals de juliol que també arriben carregades de concerts i ganes de gaudir de les nits a la fresca.

Tothom qui hagi visitat Blanes en els darrers cent anys haurà vist o sentit a parlar d’aquest gran espectacle, del qual ja es troben referències escrites del 1891.

El format actual és d’un balanç aclaparador: entre 120.000 i 150.000 espectadors diaris, fent un total de persones que ronda gairebé el milió durant tota la Festa Major, omplint de gent les platges, passeig i terrasses, amb el cap ben amunt i embaladits completament per l’espectacle pirotècnic.

Però no sempre ha tingut el format de concurs. Aquesta proposta va néixer durant els anys 70, evolucionant fins arribar a ser un atractiu escenari per les millors companyies pirotècniques del món. Focs és Festa Major, és Santa Anna, és Blanes en estat pur. Aquesta festa no us la podeu perdre de cap de les maneres.



MÉS INFORMACIÓ AL PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA
COSTABRAVA.ORG