Regals amb valor afegit

Els regals amb valor afegit: Les Experiències.

Cada vegada tenim més tendència a regalar experiències. Tenim clar que vivim en un món canviant i que l’experiència compartida crea més satisfacció que un regal material. Hi ha infinitat d’experiències per regalar que podem compartir amb la família, amb la parella o amb aquells amics o amigues que fa tant temps que no us veieu.


No es pot negar que optem per fer regals que aportin valor a aquells que ens estimem: Una sortida en globus, un taller de ceràmica, una visita a un obrador de recuits de drap, una incursió a una masia on tot gira al voltant d’una ovella, una ruta per la muntanya a peu o a cavall… Totes aquestes coses fan que un regal tingui un valor afegit. Un valor de coneixença d’un territori a través de la gent que es coneix casa seva.

Hi han preguntes que et pots fer que ajuden a escollir l’experiència regal que millor s’adapta:

  • Per a qui és l’experiència? Cal tenir clar a qui va dirigit el regal.
  • Què li agrada? Hem d’observar a la persona/es (fins hi tot si són nens) i mirar que li podria agradar. Podem fer una llista d’interessos de la persona/persones en qüestió.
  • Quin pressupost tenim? T’has de posar un pressupost que et puguis permetre i sigui realista amb les teves possibilitats.

Si aquests 3 punts els apliquem a algú que vol fer un regal a uns nens que tot el dia estan creant i inventant i els agrada remenar coses potser un regal perfecte seria un taller de ceràmica i podrien endur-se després la peça a casa?

Si estem pensant en una persona que li encanta la llet i que és un enamorat dels productes làctics, perquè no el portem a veure un obrador on facin recuit de drap i a més ens el deixin tastar?

Si pensem en un/a apassionat/da de la història medieval? Perquè no contractem una visita guiada en un poble medieval i que ens expliquin com era en aquella època?

I si tot això ho fem amb gent local, d’un lloc en concret que es coneix tots els recons del seu territori i que, a més a més, t’expliquen anècdotes d’allà on ets? No seria un regal espectacular i per recordar?

A Visit Empordanet tenim clar que l’experiència amb la gent local és clau per conèixer un territori i per això tenim moltes activitats amb la gent local dirigides als més curiosos de la casa i preparades per ser compartides amb qui es vulgui.

No dubteu en entrar a la nostra pàgina web per buscar idees per regalar i contacteu amb els nostres artesans, organitzadors de visites guiades, constructors de rutes a peu o a cavall per la natura i descobriu tot un món d’experiències.

www.visitempordanet.com


Anna Sàbat Bofill
AODL de turisme, artesania i comerç visitempordanet