Un estiu familiar

Un estiu familiar

Aquest estiu serà diferent, això ho tenim claríssim. Lluny dels grans viatges o de les activitats i concerts multitudinaris, haurem d’optar per formats més petits i sostenibles. Potser serà una bona ocasió per (re)descobrir el que tenim al costat i fer-ho en família.


I per família no em refereixo només a una parella amb nens, sinó a tota mena de famílies: monoparentals, monomarentals, amb avis, amb tiets, amb mascotes, amb nens o sense, i també i sobretot, amb amics.

Potser serà el moment de planificar sortides amb els que més ens estimem per gaudir de casa nostra, i fer-ho tranquil·lament, sense presses.

Precisament per aquest motiu des de La Mosca Tours potenciem les visites guiades de caràcter familiar. Sabem que funcionen, que agraden i que tots els membres de la família gaudeixen d’una visita repleta de llegendes, contes i històries per petits i grans. Però aquest any, a més a més, té un valor especial perquè, a través d’una col·laboració amb l’Ajuntament de Girona, els dies 1 i 5 d’agost i 5 de setembre oferim una activitat divertidíssima i apta per tota la família.

Gerunda: els orígens de la ciutat. És una visita marcadament familiar perquè s’emmarca en una història de ficció protagonitzada per un centurió romà caigut en desgràcia que arriba a Gerunda (Girona) a la recerca d’una nova i millor vida. Allà li passaran mil i una aventures, algunes de molt divertides, d’altres un pèl tristes, però la seva història ens ajudarà a recrear com devia ser aquesta antiga ciutat de fa més de dos mil anys.

Encara que als nens els hi encanta aquesta visita, els pares, mares, avis, tiets i amics també la gaudeixen, perquè, lluny d’infantilismes, la visita usa les estratègies de l’storytelling per convertir el passeig per Girona en una visita immersiva a través del relat.

Així doncs, gaudim aquest estiu en família i de la família!


Marta Grassot Pérez
CEO de La Mosca Tours