Gaudeix del teatre en família

Som-hi. El moment és ara i aquí. Sense presses però amb emoció. Posem música. Deixem-nos portar. Somriu. Participa. Somia. Acompanya’ns.
Mantenint la línia dels darrers anys, Educare Club i el Teatre Municipal de Girona coprodueixen els tallers de formació i teatre familiar “Educa emocionant, emociona’t educant”.
Us proposen 4 tallers que partint dels valors dels espectacles de la programació teatral familiar, us permetran aprofundir en diferents àrees educatives com: fomentar l’autonomia dels vostres fills, acompanyar-los amb la gestió de les emocions, pròpies i dels altres, entendre i ajudar-los a superar les pors, trobant el seu propi equilibri emocional, jugar per aprendre a viure, i finalment, regalant a avis i néts el moment de lleure que es mereixen. Tot això gaudint del trajecte conjuntament. Una proposta de 4 tallers i 4 obres de teatre per viure i gaudir en família. Comencem amb el taller Autonomia al poder! per entendre què és ser autònom en família i a la vida, ser conscients de la seva importància i aprendre a fomentar l’autonomia dels nostres infants. L’autonomia ha de ser la nostra millor companya de viatge. Seguirem amb el taller Superem-ho junts per saber gestionar les nostres emocions, entendre, prevenir i ajudar-los a superar les pors infantils, trobant el seu propi equilibri emocional. Sense complexes. Junts tot és possible! El tercer taller serà Jugant s’aprèn a viure per conèixer el joc com eina d’aprenentatge i per entendre les seves potencialitats en el desenvolupament vital dels nostres infants. Avorrir-se potencia la nostra imaginació. Combatrem els prejudicis i estereotips existents. Vine a imaginar i jugar amb nosaltres! Finalment, acabarem amb Avis i néts: això sí que és 1 viatge!, un taller d’homenatge i lleure per aquells que més ens ajuden (avis) en la criança compartida i els seus fans nº1 (néts). Pares i mares abstenir-se. Xalarem del viatge vital junts.

Vine i gaudeix en família!

>>> Més informació sobre els tallers: coaching-familiar.com Txell Gelabert (Educare Club)
Tots els tallers estan basats en l’obra programada per la setmana següent i us permetran conectar amb l’espectacle i ajudar als vostres infants a volar ben amunt tot gaudint dels aprenentatges emocionants del teatre familiar.

I ATENCIÓ! 

L'obra que acompanyarà al primer taller Autonomia al poder! serà En Jan Totlifan, i a menutsGIRONA sortegem un PACK FAMILIAR de 4 entrades per gaudir-la. Com podeu aconseguir-lo? Al final de l’entrada us ho expliquem.

EN JAN TOTLIFAN, de L'estaquirot teatre

Diumenge 28 de gener, 12 h | AUDITORI DE LA MERCÈ

Aquesta és la història d’en Jan, un nen que de petit a casa seva li feien tot, així que no li calia aprendre a fer res si ell no volia... Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, que també li feia tot.

Però un dia, quan en Nicolau va tenir prou diners, va dir-li que s’en volia anar a viure tranquil a les Illes Verdes. En Jan no sabia viure sense ajuda: ni vestir-se, ni cordar-se les sabates, ni tan sols de menjar-se la sopa era capaç...!

Així que va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau travessant camps i ciutats, i llocs desconeguts per ell com una granja i un port. I va passar que, a poc a poc, va anar aprenent moltes coses. Quan va arribar per fí a les illes Verdes i el va trobar, se’n va adonar que ja sabia fer gairebé de tot i que no calia que algú altre li fés res. Llavors va decidir quedar-s’hi a viure i ajudar en Nicolau amb la seva parada ambulant de gelats, com dos bons amics. +INFO i ENTRADES

VOLEU SABER COM ACONSEGUIR AQUEST PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES? 

Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Amb quina cosa s'entossudeix el vostre menut en ser autònom? *Teniu temps de participar en el sorteig fins el dimarts 23 de gener a les 24 h.

Sort!