El Museu d'Història obre

Després del tancament provocat per l'emergència sanitària, el MHG torna a obrir les portes al públic a partir del dijous 4 de juny.


 

Els primers dies, del 4 al 18 de juny, l'entrada serà gratuïta

 

L'horari serà l'habitual: de dimarts a dissabtes de 10.30h a 18.30h i els diumenges i festius de 10.30 a 13.30h.

 

Durant el tancament, l'equip del Museu hem continuat treballant per tenir-ho tot a punt per a rebre-us de nou. Hem instal·lat totes les mesures de protecció, informació i senyalització prescrites, i hem adequat els espais als requeriments normatius, que són els següents:

 

-La visita es podrà fer individualment o en grups de convivència, amb un terç de l'aforament permès.

 

-Caldrà fer ús del gel hidroalcohòlic i per entrar al museu i visitar-lo serà necessari mascareta, en el cas de tots els públics.

 

-El recorregut estarà degudament senyalitzat i caldrà respectar la distància física de 2 metres, per evitar aglomeracions.

 

-Caldrà seguir les indicacions del personal de museu per evitar el contacte i aquest estarà a la vostra disposició per a qualsevol consulta i informació que us calgui.

 

Del 4 al 18 de juny l'entrada serà gratuïta i, a banda dels espais estables, es podrà visitar l'exposició temporal “Arqueologia a l'exili. El Museu d'Arqueologia de Catalunya i la Guerra Civil espanyola (1936-1939) que s'ha prorrogat fins al 15 de novembre.

 

Igualment, cada primer diumenge de mes, es podrà accedir al refugi antiaeri del jardí de la Infància, de 12 a 14h

 

A partir del mes de juliol s'oferiran també visites guiades al museu, a l'exposició temporal i al refugi, amb inscripció prèvia obligatòria i per a grups reduïts d'un màxim de 10 persones.

 

No es podrà fer ús del material informatiu, dels fulls de sala, ni del material tàctil i interactius. Però podreu descarregar-vos el material dels fulls de sala i d'altres recursos complementaris, i trobareu tota la informació al web www.girona.cat/museuhistoria