Galetes de cacau SENSE GLUTEN

Aquestes galetes SENSE FARINA us sorprendran segur. La mantega de cacauet les fa intenses i delicioses i la sal els dóna un contrast sorprenent que potencia molt la xocolata.

Ingredients:

  • 250 g mantega de cacauet
  • 140 g sucre de coco
  • ½ cullereta vainilla en pols
  • 250 g cacau pur en pols
  • 1 pessic sal
  • 1 cullereta llevat químic
  • 1 Ou
  • 90 g perletes de xocolata negra
  • Sal Maldon o escates de sal

Som-hi amb la preparació:

  1. Preescalfem el forn a 180° i preparem una safata apta per al forn amb paper encerat.
  2. En un bol barregem la mantega de cacauet, el sucre de coco i la vainilla en pols.
  3. En un altre bol barregem els ingredients secs: el cacau en pols, la sal i el llevat químic. Ho barregem bé.
  4. Incorporem els ingredients secs a la mantega de cacauet i, amb una cullera, remenem bé fins que tot quedi ben incorporat.
  5. La massa és força densa i costa una mica. No l'escalfeu, sigueu pacients.
  6. Hi afegim l'ou batut i ho barregem bé.
  7. Incorporem la meitat de les perles de xocolata i acabem de remoure.
  8. Farem servir la mida d'una cullera sopera. Prenem una cullerada de la massa i, amb les mans, fem una bola, l'esclafem i la posem sobre la safata amb paper de forn.
  9. Ho decorem amb les perles de xocolata restants i ho enfornem durant 7 minuts.
  10. Ho deixem refredar una mica i hi posem les escates de sal per sobre. No es poden tocar fins que estiguin fredes o es trencaran.
  11. Es conserven en un recipient hermètic durant 3-4 dies sense cap problema.
I ja tenim berenar per acompanyar amb una peça de fruita!

 

Eva Olivares
Evacuinera