Castanyes garrapinyades

Castanyes garrapinyades

Arriba la tardor i tornen les castanyes! Avui l'Eva ens explica una manera molt curiosa i gustosa de menjar-les: Castanyes garrapinyades amb sucre, estan boníssimes! Desitjo que les gaudiu! [separator type="thick"] Ingredients
  • 150 g de castanyes pelades
  • 150 g de sucre blanc
  • unes gotes d'aigua
[separator type="thin"] Som-hi! Pelem les castanyes fent un tall en horitzontal a totes les castanyes que cuinarem. Les posem en un recipient de microones i les cuinarem una miqueta menys del que les cuinaríem si les preparéssim soles. Les pelem i les trenquem en trossets perquè quedin petites. I les posem a la paella. Posem la mateixa quantitat de castanyes que de sucre i a continuació unes gotetes d'aigua i ara molta paciència. El sucre quedarà en una primera fase enganxós, en la segona fase començarà a quedar marró i hem d'estar atents i no perdre els nervis. Pot ser que s'enganxi una mica però no passa res. Tanquem el foc i deixem reposar i anem barrejant perquè no s'enganxin massa. Quan ja estiguin fredes les posarem en un vol per poder servir. Desitjo que les gaudiu! Bon profit! Eva Cuinera  www.youtube.com/evacuinera