Galetes d'avena i plàtan

Aquestes galetes són molt fàcils de cuinar i molt saludables. Són ideals per a que els més petits de la casa ens ajudin a preparar-les i com que no porten sucres afegits ni farines refinades les poden degustar fins i tots els nostres nadons quan comencin a menjar sòlids. Desitjo que les gaudiu! [separator type="thick"] [separator type="thin"] Ingredients
  • 1 tassa de flocs d'avena
  • 2 plàtans madurs
  • opcional: xips de xocolata, nous, canyella
[separator type="thin"] Som-hi! Preescalfem el forn a 180ºC amb escalfor a dalt i a baix. Comencem aixafant els plàtans amb una forquilla fins que quedin una masa homogènia. Llavors anem incorporant els flocs d'avena a poc a poc i anem barrejant. Quan tinguem tota l'avena incorporada fem petits pilons sofre la safata de forn coberta amb un silpat o paper de forn perquè no s'enganxin. No les feu gaire grans o quedaran crues de dins. Les enfornem durant 20-25 minuts fins que estiguin daurades per fora. I llestos, ja les podem degustar!   Eva Cuinera  www.youtube.com/evacuinera