Gelat de fruites

Fer gelats saníssims, amb poqueta feina i sense geladora? Sí, és possible! Només us caldrà triar un parell de fruites!

Les combinacions són infinites; mango i taronja, maduixa i kiwi, plàtan i poma, etc.
Si voleu fer una versió més cremosa hi podeu afegir mig iogurt grec per suavitzar la textura i afegir proteïnes que faran que el gelat sigui més saciant i nutritiu.

Ingredients:

  • 1/2 meló
  • 250 g de gerds (de l'ingredient amb textura més densa n'hi posem la meitat que del principal)
  • El suc de mitja llimona

Ho teniu tot? Doncs som-hi!

Preparació:

  • Tallem el meló a trossos i el passem per un robot de cuina fins a obtenir una textura cremosa. Hi barregem els gerds trossejats i el suc de mitja llimona.

  • Omplim els motlles amb la barreja i els deixem al congelador (millor d'un dia per l'altre).

Fàcil, sa i boníssim!

 

Mònica
Sweethomealamama