Gelat de fruites
Fer gelats saníssims, amb poqueta feina i sense geladora? Sí, és possible! Només us caldrà triar un parell de fruites!
Les combinacions són infinites; mango i taronja, maduixa i kiwi, plàtan i poma, etc.
Si voleu fer una versió més cremosa hi podeu afegir mig iogurt grec per suavitzar la textura i afegir proteïnes que faran que el gelat sigui més saciant i nutritiu.
Ingredients:
- 1/2 meló
- 250 g de gerds (de l'ingredient amb textura més densa n'hi posem la meitat que del principal)
- El suc de mitja llimona
Ho teniu tot? Doncs som-hi!
Preparació:
-
Tallem el meló a trossos i el passem per un robot de cuina fins a obtenir una textura cremosa. Hi barregem els gerds trossejats i el suc de mitja llimona.
-
Omplim els motlles amb la barreja i els deixem al congelador (millor d'un dia per l'altre).
Fàcil, sa i boníssim!
Mònica
Sweethomealamama