Polo amb gominoles

DE VACANCES!!! QUI VOL UN POLO?

Ja les tenim a tocar! Les olorem i tot! Però aquests dies abans de marxar uns dies de vacances hem tingut temps per fer activitats amb la canalla a casa! Tenim més temps per jugar, pintar, remullar-nos,... i com no podia ser d’una altra manera, temps per cuinar! Amb la calor que fa però, vénen més de gust plats fresquets. Res de posar-se davant els fogons! Podem fer amanides ben colorides, cremes d’estiu, batuts de fruites, pastissos freds,... són grans opcions per fer àpats a la fresca! En aquesta ocasió hem fet la més fresca de les propostes! Polos de gominoles!!! Voleu saber com els hem fet? Doncs apunteu!

Què necessitem per a 4 polos?

  • 1 llauna de Refresc Sprite
  • Gominoles d’ossets (les que no estan arrebossades de sucre)
  • 4 motlles per a fer polos
  • 1 congelador

Com els fem?

  1. Emplenem els motlles amb les gominoles d’ossets. No cal apretar-les més aviat al contrari, penseu que després l’haurem de tapar i haurem d’encabir-hi el pal.
  2. Emplenem els motlles amb Sprite. Poseu-ne primer una miqueta i espereu a que baixi la brumera. Acabeu d’emplenar-los deixant un espai perquè amb la congelació el líquid s’expandeix.
  3. Els tapem i els portem cap al congelador. Necessitaran entre 2 i 3 hores per estar a punt!
  4. A gaudir-los!!!
Veureu que és ben divertit veure com suren els ossets dins el polo al estar envoltats de l’Sprite que és un refresc transparent! Amb aquests polos ja pot fer calor! Bones vacances gastromenuts!!! Ens retrobem al setembre!!! :) Nuni (cuinetes.bloks.cat