GIRONA AMB NENS

Benvingudes a Girona, famílies!

 

A l'Hotel Ciutat de Girona saben que les ciutats no es visiten, sinó que es gaudeixen

 


 

 

Per això, ens obren les portes al centre històric i cultural de Girona, on trobarem els millors i més carismàtics comerços locals i establiments gastronòmics de proximitat.

 

Ens conviden a viure amb intensitat la ciutat i a deixar-nos seduir per la passió de la cultura slow, i a descobrir les sensacions que connectin directament amb les necessitats com a famílies i amb la manera d'entendre els viatges.

 

 

Un viatge en família pot ser el moment ideal per connectar vincles, desenvolupar activitats difícils de compaginar amb els horaris laborals i viure experiències inoblidables al costat dels nostres fills.
Per això, disposen d'una sèrie d'habitacions per a 3, 4 i fins a 5 persones, en les quals podrem conversar sobre el que hem vist, visitat i gaudit durant la jornada, així com planificar les rutes de l'endemà.

 

I sempre en coherència amb els valors de turisme responsable i ecològic amb els quals s'identifiquen. Uns valors que han convertit l'Hotel Ciutat de Girona, en el primer hotel de la ciutat en obtenir la certificació de turisme responsable Biosphere Responsible Tourism.

 

 

Per això han preparat dos experiències pensades per a les famílies.

 

 

AVENTURES I DIVERSIÓ EN FAMÍLIA

 

Redescobrir l'entorn a través dels ulls dels nostres fills ens recorda la importància de divertir-nos però, sobretot, de jugar! A l'Hotel Ciutat de Girona ens proposen una escapada original amb els nens com a guies d'una autèntica aventura.

 

Començareu descobrint Girona amb un dels quatre circuits d'orientació de la ciutat com si fóssiu un grup d'exploradors a la recerca del tresor.

 

A continuació, us endinsareu dins de la natura del parc de la Devesa i dels seus més de 2.500 arbres plataners centenaris, on recollireu les fulles caigudes que formen una gran catifa natural al vostre pas.

 

I per a aquells que gaudiu de les manualitats ens proposen una competició de vaixells, fabricats prèviament per vosaltres mateixos, al riu Onyar; mentrestant, la resta es pot dedicar a animar i veure'ls avançar corrent avall.

 

Quan el migdia arribi, serà el moment de la recompensa: els petits exploradors podran recuperar forces gràcies al deliciós menú kids Tatin Tatan.

 

 


 

 

GIRONA AMB NENS

 

Girona és una destinació ideal per gaudir amb els nostres fills: història, cultura, natura i diversió fan de la ciutat un lloc únic per aprendre i gaudir.

 

Passegeu amb ells pels mateixos carrers en què es van rodar alguns escenaris de la sisena temporada de Joc de trons, abans de fer l'esperada parada a la versió gironina de Charlie i la fàbrica de xocolata, la gelateria Rocambolesc! Una experiència divertida i gastronòmica dels germans Roca. Gelats increïbles i autèntics com el polo el cul de la lleona o la mà de Joc de trons els estan esperant.

 

Un passeig tan cinematogràfic només pot tenir un tancament de jornada possible: la visita al Museu del Cinema de Girona, el primer de la seva especialitat que es va obrir a Espanya. Reviviu en família els orígens del setè art i descobriu els primers invents que ens van permetre somiar amb històries en moviment. Un recorregut en què nostàlgics i nens connecten les seves infàncies a través de la col·lecció d’aparells de cinema per a nens: el Cine NIC i altres joguines cinematogràfiques.

 

 

 

 


 

Atenció colla! Aquí arriba la sorpresa! Quina millor manera, de celebrar aquestes festes, que fer-ho amb un sorteig 100% familiar. Un sorteig que serà tota una experiència per descobrir la ciutat de Girona en família i gaudir-la plegats.

 

 

Què inclou el sorteig:

 

  • Una nit d'hotel.
  • Esmorzar de bufet, incloent-hi productes de proximitat i saludables.
  • Entrades al Museu del Cinema.
  • Gelats Rocambolesc per a 2 persones.
  • El període de validesa és pels tres primers mesos del 2022. Sempre prèvia reserva i segons disponibilitat.

 

 

 

 

Molta sort!