Hotel Ciutat de Girona

Girona és una destinació ideal per gaudir amb els nostres fills: història, cultura, natura i diversió fan de la ciutat un lloc únic per aprendre i gaudir. 

Redescobrir l'entorn a través dels ulls dels nostres fills ens recorda la importància de divertir-nos però, sobretot, de jugar! A l'Hotel Ciutat de Girona saben que les ciutats no es visiten, sinó que es gaudeixen.
Ens conviden a viure amb intensitat la ciutat i a deixar-nos seduir per la passió de la cultura slow, i a descobrir les sensacions que connectin directament amb les necessitats com a famílies i amb la manera d'entendre els viatges.

Un viatge en família pot ser el moment ideal per connectar vincles, desenvolupar activitats difícils de compaginar amb els horaris laborals i viure experiències inoblidables al costat dels nostres fills.

Per això, disposen d'una sèrie d'habitacions per a 3, 4 i fins a 5 persones, en les quals podrem conversar sobre el que hem vist, visitat i gaudit durant la jornada, així com planificar les rutes de l'endemà. Pensant en els més menuts de la casa, durant l'allotjament també ens faciliten una de les seves "maletes viatgeres". Una maleta plena de jocs nous pels més menuts, tenen fins a tres maletes diferents destinades a una franja d'edat. Per viure moments molt divertits jugant i compartint!

I sempre en coherència amb els valors de turisme responsable i ecològic amb els quals s'identifiquen. Uns valors que han convertit l'Hotel Ciutat de Girona, en el primer hotel de la ciutat en obtenir la certificació de turisme responsable Biosphere Responsible Tourism.

A l'Hotel Ciutat de Girona han preparat dos experiències pensades exclusivament per a les famílies. Les vols conèixer?

/ AVENTURES I DIVERSIÓ EN FAMÍLIA /

/ GIRONA AMB NENS /


 

Atenció colla! Aquí arriba la sorpresa! Quina millor manera, de celebrar aquestes festes, que fer-ho amb un sorteig 100% familiar. Un sorteig que serà tota una experiència per descobrir la ciutat de Girona en família i gaudir-la plegats.

 

 

Què inclou el sorteig:

  • Una nit d'hotel 
  • Esmorzar de bufet, incloent-hi productes de proximitat i saludables.
  • Entrades al Museu del Cinema.
  • Gelats Rocambolesc per a 2 persones.
  • El període de validesa és pels tres primers mesos del 2024. Sempre prèvia reserva i segons disponibilitat.

 

   //  Vull participar!  //  

 

// Tens temps per participar fins dimarts, 9 de gener de 2024 a les 00 h. Ens posarem en contacte amb el guanyador/a a través de l'adreça electrònica. //