Il·lustramons

QUÈ? Exposició i Pintura en directe
ON? Casa de Cultura (Girona)
QUAN?
Del 6 d’octubre al 28 de novembre
De dimarts a divendres d’11 a 20 h i dissabtes d’11 a 18 h
Horaris Fires de Sant Narcís: 25, 29 d’octubre i 1 de novembre d’11 a 18 h
PER A QUI? Per a menuts il·lustrats
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO casadecultura.cat

Il·lustramons és la primera mostra d’il·lustració creada per acostar aquesta tècnica a infants i joves a través de les obres de Wäwä Ilustration, el nom artístic de la figuerenca Alba Falgarona (Figueres, 1985).

L’exposició es podrà visitar del 6 d’octubre al 28 de novembre i farà un recorregut per diferents treballs de l’artista: il·lustracions sobre la natura, murals, cartells, contes portades de disc, entre d’altres. Les obres s’exposaran a l’Espai lúdic de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona a una alçada i amb uns textos adaptats perquè sigui comprensible per a tots els públics.

Alba Falgarona crearà un mural de l’Oxi, el personatge de la Petita Casa de Cultura a les parets de la Petita Casa de Cultura. El procés de pintura en directe es podrà seguir entre el 15 i el 21 d’octubre entre 16 a 20 h.

 


 

Wäwä Ilustration va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va fer diversos cursos d’il·lustració a les Escoles Joso i a l’Escola Francesca Bonnemaisson de la mateixa ciutat. Mica en mica va començar a fer-se lloc al món de la il·lustració. Actualment treballa des del seu estudi situat al costat dels Aiguamolls de l’Empordà.

 

L’exposició espodrà visitar entre el 6 d’octubre i el 28 de novembre de dimarts a divendres de 11 a 20 h i els dissabtes d’11 a 18 h. Durant les Fires de Sant Narcís es podrà visitar els dies 25, 29 i 1 de novembre d’11 a 18 h.