La primera visita d’embaràs

Som conscients de la importància de la teva experiència durant l'embaràs. És per això que volem explicar-te com són les primeres visites d’embaràs a Verna. 

Com és la primera visita d’embaràs amb l’equip Verna?

En aquesta primera visita, més que una simple consulta, descobriràs un espai de confiança i suport. És un moment per compartir les teves inquietuds, expectatives i emocions amb una professional dedicada a acompanyar-te en aquesta meravellosa etapa de la teva vida.

És essencial establir una connexió sòlida amb la teva ginecòloga, llevadora, fisioterapeuta de sòl pelvià… que et sentis còmoda i segura en tot moment, ja que et guiarem i t'oferirem suport i confiança durant tot el procés.

La medicina slow i concretament, Lifejourney© és la nostra filosofia. Amb ella, oferim un enfoc més humà, individualitzat i amb continuïtat en el temps, donant prioritat a la qualitat de les visites dedicades a cada pacient. El nostre objectiu és crear un espai tranquil, on et sentis escoltada i respectada. Volem donar-te l'atenció que et mereixes, prioritzant la qualitat per sobre de la quantitat. Amb nosaltres, tindràs el temps necessari per aclarir els teus dubtes i rebre una atenció completa.

La primera visita de l'embaràs és un moment màgic i emocionant. Aquest és el punt de partida d'una experiència única i especial en la qual t'acompanyarem pas a pas.

Dra. Mar Salvador Bosch
Metgessa i Odontopediatra. Directora mèdica de Clínica Verna.
COMG 5971 COEC 7485