#LaVilaCasasAcasa

La Fundació Vila Casas ens demana que compartim els resultats d'aquesta activitat artistico-reutilitzada amb ells! Us animeu? #LaVilaCasasAcasa

Setmana del 27 d’abril al 3 de maig 2020 | Facebook i Instagram

 

ATENCIÓ, FAMÍLIES! Compartiu-ho amb els nens i nenes!

 

A la imatge hi veieu l’obra “Energy punch # 3”, una escultura de l’artistaAntoni Miralda realitzada l’any 2004.

 

Antoni Miralda ha creat una obra tridimensional per mitjà de llaunes debegudes, encaixant-les unes sobre les altres per recrear la forma d’un coet.

 

Al igual que Andy Warhol s’inspirà en les prestatgeries dels supermercatstransformant en obres d’art objectes tan quotidians i populars com elsdetergents o les llaunes de sopaCampabell’s, l’artista català experimenta ambenvasos metàl·lics de mútiples colors fent al·lusió al seu reiterat epicentre de lacultura del menjar.

 

Què us sembla si reutilitzem envasos culinaris buits (brics, caixes de cartó,etc...) per a realitzar la vostra escultura Pop Art (estètica de la vida quotidiana idels béns de consum)? Podeu intervenir els vostres envasos tot embolcallant-los amb paper i així us serà més fàcil personalitzar la vostra creació, també podeuencolar-hi trossos de teles, textures, diferents tipus de papers, gomets, adhesius,etc... Donem una nova forma i color al confinament!

 

Materials: Qualsevol tipus d’envàs ja utilitzat que sigui fàcil de manipulari d’amuntegar, papers de tot tipus, trossos de tela o de baietes, textures, pinturesde colors i cola adhesiva.