LECTURES PER L’ESTIU

La Neus de Can Gallissà deLloret de Mar ens fa algunes recomanacions per a totes les famílies de la colla de menutsGIRONA dirigides als menuts més grans de la casa, perquè ens acompanyin aquest estiu durant les vacances.


ELS GOSSOS PIRATA. ADEU, ROSEGONS!

Text Clémentine Mélois
Il·lustracions Rudy Spiessert
+ 7 anys
Pàgines: 12
Preu: 12.95 €
Editorial: Cruïlla

De llibres de pirates hi ha molts, però aquest és una opció divertida i plena d’humor amb uns gossos com a protagonistes que es fan dir els pirates més temibles dels mars dels Sud. Aquests protagonistes canins, ens faran riure amb els seus intents d’abordatge i el resultat que obtenen.

La història es desenvolupa en set capítols que corresponen als set dies de la setmana.

Aquesta presentació és genial per fer que els que s’estrenen a la lectura autònoma s’acostumin a llegir històries més llargues amb capítols.


CARTES DE L’ESQUIROL A LA FORMIGA

Text: Toon Tellegen
Il·lustracions Axel Scheffler
+ 8 anys
Pàgines: 96
Preu: 16.90 €
Editorial:  Blackie books

La correspondència entre diferents animals del bosc serveixen a l’autor per animar als lectors a descobrir diferents formes de fer ús de les paraules, la comunicació i la imaginació.

Les cartes formen un fil narratiu ple de curiositats i històries en moments absurdes però plenes d’humor. Són un joc i un gaudi per al lector. Tot això amenitzat per les genials il·lustracions d’Axel Scheffler.


TUTANKAMON. EL DESCOBRIMENT DE LA TOMBA

Maria Carme Roca
+12 anys
Pàgines: 192
Format: 145 x 210 mm
Preu: 12.50 €
Editorial: Barcanova

Per celebrar el centenari de la descoberta de la tomba de Tutankamon, us recomanem aquests llibre de Maria Carme Roca.

Una narració fluida que juga amb dos moments temporals, un ambientat en l’època en que van viure els faraons i l’altre en el moment en que Howard Carter descobreix la fabulosa cambra amb la tomba de Tutankamon i els seus tresors.

Història i misteri per gaudir de  la lectura aquest estiu.

 



Neus Sala / Llibreria Gallissà