Llibres d'animals per a nadons!

Aquests llibres pertanyen a una deliciosa sèrie de llibres d'animals per a nadons! Una petita joia amb originals i divertides pàgines encunyades amb la forma de cada animal. Un format de gran consistència, elaborat amb un cartó molt gruixut que es pot mantenir dret a qualsevol lloc, com un llibre-objecte.

Dos llibres per gaudir, amb un meravellós disseny que agradarà tant a adults com a nens.

La seva autora, Ingela P. Arrhenius és il∙lustradora i dissenyadora sueca, reconeguda pel seu estil naïf i amb una forta influència de l’art gràfic dels anys 50 i 60 que la caracteritza des de fa més de 20 anys. Va estudiar comunicació a la prestigiosa Berghs School of Communication i allà va decidir dedicar-se plenament a la il·lustració, al disseny gràfic i a la direcció d’art.


"El bosc"

Autora: Ingela P. Arrhenius
A partir de 6 mesos
Format: 15 x 15 cm aprox.
Pàgines: 12
Enquadernació: cartoné
Preu: 11 €
Editorial: CocoBooks

EL BOSC permet als nadons curiosos endinsar-s’hi i descobrir-hi cada element per relacionar-lo amb la resta, i observar. En aquest indret sorprenent veurem el pas de les estacions: un dia d’estiu, els animals en una nit nevada, els despertars d’una extraordinària primavera… Inclou algunes paraules que es poden identificar amb les seves precioses il·lustracions: l’arbre, l’ocell, el niu, l’ós.

El seu format permet moltes vies d’exploració, inventar històries… o reinventar-les. No ens deixa indiferents. A més, és resistent, perquè el nadó pugui manipular-lo amb tranquil·litat.

 


"La sabana"

Autora: Ingela P. Arrhenius
A partir de 6 mesos
Format: 15 x 15 cm aprox.
Pàgines: 12
Enquadernació: cartoné
Preu: 11 €
Editorial: CocoBooks

LA SABANA convida els nadons a endinsar-se en tot allò que hi trobem, descobrir cada element, a relacionar-los amb els altres elements i a observar. En aquest indret sorprenent descobrirem algunes paraules que podrem identificar amb les precioses il·lustracions dels animals exòtics que viuen en aquest hàbitat: el lleó, la girafa, l’elefant, l’hipopòtam, l’antílop, els espectaculars ocells … i al capvespre de la sabana. El seu format permet moltes vies d’exploració, inventar històries… o reinventar-les. No deixa indiferent. A més, és molt resistent perquè el nadó el pugui manipular amb tranquil·litat.


I atenció! Sorteig!

Els amics de COCOBOOKS ens han regalat 2 exemplars de cadascun dels llibres per sortejar entre tota la colla de menutsGIRONA. Com?

 

Vull aconseguir els llibres de Coco Books!

Participació extra al perfil d'Instagram

 

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dimarts 2 d'abril a les 12 de la nit.