A LA CIUTAT

"A La Ciutat"

Autora: Dominika Lipniewska
De 2 a 5 anys
Format: 29,5 x 22 cm
Pàgines: 48
Enquadernació: Tapa dura
Preu: 16,70 €
Editorial: CocoBooks

Dominika Lipniewska, és una il·lustradora i dissenyadora polonesa. Graduada al Central Saint Martins College of Art and Design i a la Cambridge School of Art. Dominika viu i treballa a Londres, ciutat que ella considera una font inesgotable d’inspiració. Els seus hobbies actuals són tenir cura de les seves plantes, fer llistes i trepitjar els maons de Lego escampats per casa seva.


Prepara’t per a començar un viatge a través d’una ciutat bulliciosa. Troba habitatges a les alçades. Observa els diferents mitjans de transport. Escolta els sorolls dels carrers concorreguts i relaxa’t als parcs tranquils. Descobreix l’art als museus, visita els teatres, els mercats i les botigues.
La gent és molt diversa i treballa en milers d’oficis curiosos i interessants. Al capvespre torna la calma i algunes persones se’n van a dormir, mentre que d’altres surten a divertir-se i a gaudir d’un sopar deliciós, un concert o un ball amb música en directe… Però n’hi ha que encara treballen perquè a la ciutat tot continuï funcionant.


I atenció! 

Els amics de COCOBOOKS ens han regalat un exemplar de "A LA CIUTAT" per sortejar entre tota la colla de menutsGIRONA. Com?

Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient:

Aquests darrers mesos, les ciutats han deixat de ser bullicioses però de mica en mica i gràcies a l'esforç de tots plegats aniran recuperant la seva activitat. Quina ciutat serà la primera que visitareu i/o on us agradaria anar amb els menuts? 

El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 27 de maig i fins al dimarts 2 de juny a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!