Come, Crea y Dibuja

"Come, Crea y Dibuja", un llibre per a despertar la teva fam creativa!

Format: 21 x 26,5 cm Pàgines: 176 Edat: A partir de 8 anys Preu: 17,50 € Editorial: CocoBooks Il·lustració: Louise Lockhart
 

Louise Lockart és una jove il·lustradora que viu i treballa en una petita població del nord d'Anglaterra. Ha creat magnífiques il·lustracions per a jocs infantils, llibres i objectes domèstics. Fins i tot té la seva pròpia marca: The Printed Peanut.


Un llibre divertit que despertarà la creativitat dels petits gurmets que tenim a la família! Aquest llibre et convida a jugar i a passar per totes les etapes creatives de la cuina. Podràs dissenyar un menú, decorar el gelat dels teus somnis, preparar receptes o conèixer els diferents pans del món. També podràs explorar els cinc gustos, descobrir com sembrar les teves hortalisses o les propietats de les vitamines dels aliments.    

Aquest llibre té unes il·lustracions tan meravelloses que segur que obren la vostra gana creativa!

[separator type="thin"]

I atenció! Teniu ganes de descobrir aquestes il·lustracions?

Els amics de COCOBOOKS ens han regalat un exemplar de "Come, crea y dibuja" per sortejar entre tota la colla de menutsGIRONA. Com? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient:

Quin és el plat estrella dels vostres menuts?

El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 6 de juny i fins al dimarts 12 de juny a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!