DOLENT

“ DOLENT”

Lorenz Paulí

Il·lustracions de Kathrin Schärer

Editorial Takatuka

15 euros

[separator type="thin"]
Takatuka vol ser l'illa on trobaran terra aquelles persones que pensen que la lectura ha de ser un medi per entretenir, però també l'ocasió per reflexionar, madurar i caminar cap a un mon millor. A Takatuka ens prenem als nens i nenes molt seriosament, i volem facilitar el diàleg entre adults i petits, posant a la disposició d’ells llibres que els permetin entendre millor el món en el qual creixeran, i que serveixin, al mateix temps, als adults per a abordar qüestions per a les quals no sempre és fàcil trobar les paraules adequades. Confiem en la capacitat de nenes i nens per a entendre determinades situacions a les que de tota manera s’han d’enfrontar sovint. Els nostres llibres parlen de la capacitat de superació de les persones, del perniciós dels prejudicis, de com enfrontar-se a les pròpies pors, o de com explicar la mort d'una manera propera i no dolorosa.
[separator type="thin"] Dolent Hi ha molt bona relació i amabilitat entre els animals d’una granja. Un dia decideixen divertir-se demostrant cada un d’ells quina mena de dolenteria és capaç de fer. Tot és un joc ben innocent fins que apareix el ratolí. Llavors el gat reclama el seu torn per poder exhibir la seva entremaliadura particular. I el cavall intervé... La trama resulta una animalada divertida, però seriosa al mateix temps. Revestit amb un sentit de l’humor agradable i bondadós resulta un llibre molt eficaç per reflexionar sobre els límits entre el bé i el mal, i entre el què és acceptable o no per a una bona convivència. Les il·lustracions són magnifiques, d’un gran realisme i potencia visual. Els enfocs amb que les composen, junt amb una simbologia de colors que fa evident la progressiva perillositat de la història, resulten molt efectius . Tot sobre la base d’un text molt encertat i ric en llenguatge. Un llibre recomenat per la Tol. Us deixem els links: Editorial Takatuka  //  Lorenz Pauli // KATHRIN SCHÄRER [separator type="thin"] [caption id="attachment_23842" align="alignnone" width="700"] http://www.elpunt.cat[/caption]

I ATENCIÓ!

Els amics de Takatuka ens han regalat un llibre “DOLENT” per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: Quina és la dolentaria que us ha sorprès més dels vostres menuts ?  El sorteig queda obert des d’avui dimarts, 28 de maig i fins al dijous 6 de juny a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!