EL GRAN LLIBRE DE LES BÈSTIES

“EL GRAN LLIBRE DE LES BÈSTIES”

Autor/Il·lustrador: Yuval Zummer

Editorial Joventud

A partir de 5 anys

19 euros

[separator type="thin"] El món dels animals i els seus costums és un tema segur, dels que sempre interessen als nanos. Tant si és en format imaginatiu com seria un conte, com si és un llibre de coneixements, com és el cas d’aquesta proposta. L’esquema del llibre es basa en formular preguntes com ara:
  • Per què el castor mossega els arbres?
  • Són realment cecs els ratpenats?
  • Per què als llops els brillen els ulls a la nit?...
Preguntes que, un cop plantejades, desperten immediatament la curiositat de saber-ne la resposta. Amb disseny de llibre il·lustrat, cada doble pàgina ofereix tot de qüestions poc conegudes sobre algun tipus d’animal salvatge. Les explicacions són curtes i precises, i els dibuixos acompanyen bé, sense treure protagonisme als conceptes. Llibre atractiu i curiós. Per a tots. Com a orientació es pot recomanar-ne la lectura a partir dels 5 anys. Un llibre recomenat per la Tol de Porqueres. Us deixem els links: Editorial Juventud  //  Yuval Zommer [separator type="thin"]

I ATENCIÓ!

Els amics de l'Editorial Juventud ens han regalat un llibre "EL GRAN LIBRO DE LAS BESTIAS" per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: Quin animal no deixeu mai de visitar quan aneu al zoo?  El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 19 de juliol i fins el dimarts 25 de juliol a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!