LA CASA DELS RATOLINS

“LA CASA DELS RATOLINS”

Karina Shaapman

Editorial Blackie Little Books

16 euros

[separator type="thin"] Blackie Little és el segell infantil de Blackie Books. Les seves edicions són extremadament cuidades, i en totes elles preval la creativitat dels més petits, per motivar la seva imaginació. Publica llibres gamberros, divertits, irònics.
Ens agraden les històries protagonitzades per nenes i nens perduts, somiadors, solitaris … Nens i nenes que veuen el món de manera diferent. A Blackie Little creiem que els clàssics són moderns. A Blackie Little no pretenem ensenyar als nens sinó aprendre d’ells i amb ells.
[separator type="thin"] Aquest és un àlbum il·lustrat molt especial. D’entrada la seva autora és una artista de les manualitats i miniatures. Va començar fent, com aquell qui res, una casa de nines amb dues capses de cartró i, a copia d’anys, ho va anar transformant en tot un univers: una casa immensa de ratolins! Més de cent habitacions i espais per descobrir! Carregats de detalls infinits elaborats amb tota mena de materials: cartró, teixits, botons... Els ratolins, per exemple, estan confeccionats amb llana. Mentre la construïa anava creant els personatges i les històries que vivien dins d’aquest món tan ric en imaginació i traça. Els protagonistes són en Sam, un ratolí molt tímid i insegur, i la Júlia, la seva amiga, que és molt tafanera i divertida. Junts passen per moltes situacions i aventures màgiques carregades de sorpreses. Un llibre per perdre-us-hi. De mirades Inacabables. Un llibre recomenat per la Tol. Us deixem els links: Editorial Blackie Books  //  Karina Schaapman  // The Mouse Mansion [separator type="thin"]   I ATENCIÓ! Els amics de Blackiebooks ens han regalat un llibre “LA CASA DELS RATOLINS” per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: Quins treballs manuals els agrada fer als vostres menuts? Quins materials reciclables utilitzen? El sorteig queda obert des d’avui dilluns, 22 d'octubre i fins el diumenge 28 d'0ctubre a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!