La revolució de les metones

Aquest és un conte que pretén acompanyar l'infant però també la mare
en aquesta etapa de la criança.

Aquest conte s’ha parit amb la finalitat d’alliberar les mares de les exigències, de respectar-se a si mateixes alhora que empatitzen amb els sentiments de les seves criatures.

T’imagines que estàs dormint plàcidament i algú et desperta amb crits i plors? Doncs a la Xesca i a la Lola els passava moltes vegades cada nit. Abans de l’arribada d’en Pau, quina vida que portaven aquell parell! Però ara ja no podien més, així que decidides, van començar la seva pròpia revolució.


"La revolució de les metones"

Autora: Sandra Ferrer Bofill i Mercè Palay Escardó 
Il·lustradora: Luisa Roth
Format: 23 x 23 cm 
Pàgines: 36
Preu: 15,15 €
Editorial: Babidi-bú


Biografía de las autoras


Sandra Ferrer Bofill és nascuda a Girona (1987), llicenciada en Traducció i Interpretació però amb clar interès pel son, la psicologia i la intel·ligència emocional, es va certificar com a coach del son infantil i adult als EUA i va completar aquests coneixements amb diversos màsters i títols propis relacionats amb les patologies i tractaments del descans. La literatura infantil és la forma més meravellosa de raonament.

Mercè Palay Escardó és nascuda a Barcelona el 1976 i aviat es va traslladar a viure amb la seva família a un poble del Vallès Oriental. Apassionada per la lectura des de petita, li encantava perdre’s en els mons fantàstics que la literatura li proporcionava així que quan va decidir estudiar Humanitats, es va especialitzar en Literatura. Posteriorment, va cursar diversos títols propis relacionats amb la literatura infantil i les biblioteques per a infants. Viu del conte tant com pot, és a dir, es dedica professionalment a la narració i a la mediació literària en els idiomes que coneix i estima; català, castellà i anglès.


I atenció! Sorteig!

Els amics de BABIDI-BÚ ens han regalat 2 exemplars del llibre per sortejar entre tota la colla de menutsGIRONA. Com?

 

Vull aconseguir el llibre!

Participació extra al perfil d'Instagram

 

*Tens temps de participar en el sorteig fins al diumenge 9 de juny a les 12 de la nit.