L’escut de Catalunya

"L’escut de Catalunya. L'origen de les quatre barres"

Format: 19,5 x 24,5 cm +8 anys Llegendes i tradicions Preu: 14,90 € Editorial: castellnou Text: Jordi Grifoll Il·lustracions: Aina Pongiluppi

L'autor del text del llibre, Jordi Grifoll, és catedràtic de llengua catalana i literatura de secundària. Ha escrit nombrosos llibres de text i ha editat diferents col·leccions de lectures per al públic juvenil. Ara ha escrit l'origen de les quatre barres.

El llibre l'ha il·lustrat Aina Pongiluppi, nascuda a Barcelona i amb més de 15 anys d'experiència en el món del disseny gràfic i la il·lustració. Li apasiona la seva feina i sovint la compara amb la cuina, on els colors i les textures són els ingredients!


L'escut de Catalunya. L'origen de les quatre barres és el segon títol d'una nova col·lecció, Llegendes i tradicions, iniciada el 2019 amb Sant Jordi i el drac Patac! L'objectiu d'aquesta col·lecció és donar a conèixer als infants aquella part de la cultura popular que configura la nostra identitat com a poble.

El text integra la narració de la llegenda amb activitats que asseguren la participació activa del lector i en el cas de L'escut de Catalunya.

L'origen de les quatre barres incorpora la literatura: els versos de Bori i Fontestà o de Jacint Verdaguer reviuen en aquest conte i prenen una força vibrant que exalta l'ànim i el sentiment. [separator type="thin"]

I atenció! El voleu?

  1. Segueix-nos a l'Instagram de @menutsgirona.
  2. Etiqueta les teves fotografies amb #menutsGIACASA i #menutsgirona.
  3. Nosaltres escollirem 3 finalistes i tu amb els teus vots triaràs la fotografia guanyadora que s’endurà els llibres
  4. No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari, però s’ha de ser l’autor de la fotografia.
  5. Temps límit fins al 19 d'abril a les 24 h.

Va, que segur que teniu moltes idees!!!