Petita a la jungla

“Petita a la jungla”

Autora: Marta Altés

Editorial Blackie Little Books

A partir de 2 anys

14,90 euros

[separator type="thin"] Blackie Little és el segell infantil de Blackie Books. Les seves edicions són extremadament cuidades, i en totes elles preval la creativitat dels més petits, per motivar la seva imaginació. Publica llibres gamberros, divertits, irònics.
Ens agraden les històries protagonitzades per nenes i nens perduts, somiadors, solitaris ... Nens i nenes que veuen el món de manera diferent. A Blackie Little creiem que els clàssics són moderns. A Blackie Little no pretenem ensenyar als nens sinó aprendre d'ells i amb ells.
[separator type="thin"] Avui us presentem l'últim àlbum il·lustrat de Marta Altés, una de les autores catalanes de llibre infantil amb més projecció internacional del moment, que torna amb un àlbum molt bonic, una història tendra i un personatge ple de valentia. Petita a la jungla ens ensenya que el món és un lloc gegantí, salvatge, meravellós i ple de reptes. I no importa com siguis de petit, només has de perdre la por i alimentar la teva curiositat per aconseguir tot allò que et proposis. És difícil ser el més petit d’una gran colla, i més encara a la immensa jungla… Però com més petit ets, més grans són les teves aventures i més emocionants els reptes. Una història preciosa que s'explica amb una perfecta combinació d'il.lustracions coloristes, plena de vegetació i d'animals diversos. Una història que captivarà a petits i grans, perquè tots ens hem sentit petits algun cop, fins i tot ja d’adults. [separator type="thin"]

I ATENCIÓ!

Els amics de Blackiebooks ens han regalat un llibre "PETITA A LA JUNGLA" per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: Què fan els vostres menuts per aconseguir les coses que volen? El sorteig queda obert des d’avui divendres, 19 de maig i fins el dimecres 24 de maig a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!