POP-UP VOLCANS

"Pop-up Volcans"

Text: Fleur Daugey
Il·lustracions: Tom Vaillant
A partir de 6 anys
Format: 230 x 300 mm
Pàgines: 20
Enquadernació: cartoné
Preu: a partir de 23,50 €
Editorial: Baula

Aneu amb compte quan obriu aquest llibre! Els volcans retronen i ja estan a punt d’explotar! Podreu assistir a erupcions espectaculars, viatjar al passat per explorar Pompeia, conèixer l’ofici de vulcanòleg i descobrir les llegendes que desperten la fúria de la Terra.


A les comarques de Girona tenim la Zona Volcànica de la Garrotxa que és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de lava.

Tant si l'heu visitat com sinó, us animem a fer-ho i aquest llibre us servirà per conèixer millor el món dels volcans i amb els pop-ups de l'interior podreu observar-los de molt a prop. També coneixereu l'ofici de vulcanòleg i la importància de cuidar el medi ambient per preservar el paisatge que ens envolta.


I atenció! 

Els amics de BAULA ens han regalat un exemplar de "POP-UP VOLCANS" per sortejar entre tota la colla de menutsGIRONA. Com?

Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient:

Heu visitat mai la Zona Volcànica de la Garrotxa? Us agradaria fer-ho? Si la resposta és si, que us ha impressionat més?

El sorteig queda obert des d’avui divendres, 12 de juny i fins al dimarts 16 de juny a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!