Recomanacions Sant Jordi

S’acosta Sant Jordi, i la Mònica de la llibreria Calmot de Girona ens fa algunes recomanacions per a totes les famílies de la colla de menutsGIRONA dirigides als més petits de la casa, totes elles molt divertides i amb unes il·lustracions precioses.


"No vull ser la princesa!"

Text: Grzegorz Kasdepke
Il·lustració: Emilia Dziubak
+ 3 anys
Format: 245 x 330 mm
Pàgines: 40
Preu: 14.95 €
Editorial: Cruïlla

A la Maria li encanta jugar a cavallers i princeses, però ella sempre vol ser el drac perquè és el personatge més divertit. Mobilitza a tota la família; tothom ha de participar en els seus jocs!

Una història divertida i esbojarrada sobre la importància de ser un mateix.


"AQUI SI QUE HI HA DRACS!"

Text: Lloyd, Susannah
Il·lustració: Donnelly, Paddy
Format: 280 x 242 mm
Pàgines: 40
Preu: 11,95 €
Editorial: Cruïlla

El cavaller vol demostrar que els dracs existeixen, i ha aconseguit un mapa que ho demostra! En segueix totes les instruccions, busca els senyals… però no hi ha manera que trobi cap drac! O potser sí?

Aquí sí que hi ha dracs! és un llibre molt divertit en el qual t’adonaràs que de vegades és necessari donar una altra ullada al teu voltant, per poder sorprendre’t descobrint coses que mai esperaves que veuries.


"L'atac del Drac dels Calçotets"

Text: Scott Rothman
Il·lustració: Pete Oswald
+ 4 anys
Pàgines: 40
Preu: 14.25 €
Editorial: Molino

Una historia molt divertida sobre perseguir els teus somnis… Fins i tot quan t'hagis d'enfrontar a un enemic que porta els calçotets mes grans que hagis vist mai! En Cole sempre ha somiat servir el gran cavaller Sir Perceval com a escuder, i ja està a punt per lluir una armadura ben brillant i muntar un cavall esplendid. Quan a Sir Perceval li fallin les forces, pero, en Cole haurà d'afrontar el repte mes complicat de la seva vida. Se'n sortirà?


"Qui estima un drac?"

Text: Bianca Schulze
Il·lustració: Samara Hardy
+ 3 anys
Format: 253 x 253 mm
Pàgines: 36
Preu: 11,35 €
Editorial: Cruïlla

La dragona està trista. És a punt de començar la Festa Major de l'Amistat i els seus amics no hi són. On es deuen haver ficat? El petit lector haurà d'anar passant les pàgines i seguint les instruccions, aviam si la pot animar! Al final, però, la dragona té una sorpresa molt tendra. Resulta que un drac l'estima tothom!


"El drac del cul flamejant"

Text: Beach
Format: 260 x 260 mm
Pàgines: 40
Preu: 12 €
Editorial: Picarona

El drac a qui s’enfronta Sir Wayne no passa pel seu millor moment. Ha perdut la seva espurna. I per a un drac que escup foc i es dedica a socarrimar cavallers, això és un GRAN PROBLEMA. Però el valerós i ocorrent Sir Wayne té una idea per ajudar el seu adversari. Plegats, prepararan la recepta més picant del món mundial per mirar de fer que el drac recuperi el seu alè flamejant! Ho aconseguiran? Beach escriu i dibuixa una història divertida, amb un punt disbauxat, que farà que els menuts plorin de riure!


Si aquesta tarda us ve de gust passar-vos per la llibreria, l’escriptora Laia Asso ens presentatà el seu nou llibre, La Muntanya, on ens captiva amb la història de dos joves amb realitats aparentment molt distants, però que s'assemblen més del que es pensen.

Mònica Armangué / Llibreria Calmot