Recomanacions Sant Jordi

S’acosta Sant Jordi, i la Mònica de la llibreria Calmot de Girona ens fa algunes recomanacions per a totes les famílies de la colla de menutsGIRONA dirigides als més petits de la casa.


"ON ÉS LA SON?"

Text: Blanca Fageda
Il·lustració: Nina Bach
+ 3 anys
Format: 208 x 208 mm
Pàgines: 24
Preu: 12 €
Editorial: Tramuntana

Normalment descrivim la son com un símptoma que de vegades ens costa tenir; com si hagués de nèixer de dins nostre i obligar-nos a sentir-lo és la feina per poder dormir. Però aquest conte ens dóna la volta al concepte de la son. A la son se li ha de cridar, i l’hem de fer venir a veure’ns. Ens encanta com donant-li la volta al concepte, la nostra perspectiva canvia i de seguida allò que ens costa tant, pot resultar el més fàcil del món.


"ELS ESTELS"

Text: Jacques Goldstyn
+ 6 anys
Format: 190 x 240 mm
Pàgines: 68
Preu: 15 €
Editorial: Joventut

La passió pels astres, les galàxies i els estels uneix aquests dos protagonistes que pertanyen a dues religions diferents. Dos mons oposats visquent la mateixa realitat i compartint molts fenòmens quotidians. Podrà aquest encís per la ciència de l’astronomia suportar les contrarietats familiars? Un conte que ens fa obrir els ulls a la realitat més propera; la multiculturalitat. Ens ensenya els valors de la tolerància, el respecte i la importància de lluitar pel què volem creant ponts amb els altres.


"FER MITJA"

Jacques Goldstyn
+ 3 anys
Pàgines: 84
Preu: 15 €
Editorial: Símbol

La història es pot teixir en una bufanda? La nostra protagonista, una nena molt curiosa i despistada, parla de la vida de la seva àvia en aquest llibre. Recalca la importància dels moments singulars i de deixar-hi constància d’alguna manera. Se’n sortirà ella tan bé com la iaia? Un conte tendre, ple de records i saviesa per compartir.


"SOMNIADORS"

MARTIN, EMILY W.
+ 5 anys
Format: 241 x 245 mm
Pàgines: 40
Preu: 15 €
Editorial: Picarona

Aquest llibre ens revela què s’hi amaga darrere dels fets més comuns. Les portes de la imaginació i la creativitat són més a prop del que ens imaginem i sempre són obertes pels qui volen veure més enllà.
Aquest conte fa una una màgica repasada a la nostra realitat i ens anima a deixar anar el nostre enginy lliurement.


Mònica Armangué / Llibreria Calmot