RECOMANACIONS “Tardor”

La Mònica ens porta algunes novetats per aquesta tardor que no us podeu perdre!

 


 

 

"EL BOSC DELS GERMANS"

 

Autor: Yukiko Noritake                                                                 
+ 4 anys
Format: 285 x 360 mm
Pàgines: 32
Preu: 18 €
Editorial: Cocobooks

 

Dos germans hereten un bosc. Cadascun d'ells interpreta la seva manera d'entendre la natura i relacionar-s'hi. El primer s’hi instal·la, li agrada i gaudeix de l’espai tal com és. El segon vol fer espai al bosc per dur a terme un projecte somiat. Dues visions diferents que mostren maneres de viure la natura, admirar- la, mostrar-la, apropar-s'hi, adaptar-s'hi i entendre-la.

 

Una metàfora meravellosa de com les nostres accions donen forma al món que ens envolta. És un llibre per contemplar, que convida a reflexionar sobre l'espai que a cadascú li escau millor, sense judicis, i sense oblidar que el dia de demà serà la natura la que ens permetrà la nostra supervivència si som capaços de conviure-hi i preservar-la.

 


 

 

"QUÈ VOLS, MOSQUETA?"

 

Autora: Marianne Dubuc
- 3 anys
Format:  140 x 140 mm
Pàgines: 24
Preu: 9 €
Editorial: Tramuntana

 

Un gatet es diverteix amb el seu estel quan trepitja una mosca que estava en el seu camí. Decidit a despertar a la petita criatura, el gatet li suggereix moure’s, caminar com formigues o volar com ocells. Res funciona: la mosca no mou ni una ala.

 

Però què vols mosqueta? Un llibre de cartró que farà riure i moure els nens i els seus pares!

 


 

 

"ROT, EL MÉS GUAPU DEL MÓN!"

 

Autora: Ben Clanton
+ 5 anys
Format: 220 x 285 mm
Pàgines: 48
Preu: 15 €
Editorial: Joventud

 

El Rot és una patata mutant que s’apunta a totes les competicions. Quan veu el rètol del Concurs «El més guapo del món» no pot resistir-se a participar. Però quan s’adona de qui són els seus contrincants, perd la confiança en si mateix: un conillet tot orelletes, un tendre gatet i una medusa rosa. Trobaran els jutges espai en el seu cor per a una adorable patata mutant?

 

Aquest llibre toca de manera magistral temes com els cànons de bellesa, la confiança en un mateix o qui són els que jutgen o posen les normes, i és que, a vegades, guanyar o perdre no té res a veure amb un mateix sinó amb qui ens jutja. El guardonat autor de la sèrie Llibres de Narval i Medu, explica tots aquests temes d’una manera divertida, honesta i plena de sorpreses que arrencaran riallades a més d’un.

 


 

Mònica Armangué / Llibreria Calmot