SI JO FOS

Col·lecció “SI JO FOS"

Text: Ana Galán

Il·lustracions: Mariana Nemitz

Editorial Castellnou

A partir de 3 anys

7.50 euros

[separator type="thin"] Els amics de Castellnou Edicions, en la seva divisió de Literatura Infantil i Juvenil han publicat una nova col·lecció per a primers lectors amb el nom de SI JO FOS. Tots els títols tenen com a objectiu últim que els petits lectors s’endinsin en el món de la lectura i aprenguin a gaudir-ne. Llibres infantils de coneixements, que fomenten l’observació i la comparació d’una manera divertida. La col·lecció ha estat pensada per afavorir la descoberta d’un mateix i dels altres, alhora que s’aprofundeix en el descobriment del món dels animals salvatges.

[separator type="thin"] Els títols de la col·lecció són: SI JO FOS UNA GIRAFA SI JO FOS UN LLEÓ SI JO FOS UN ELEFANT SI JO FOS UN DOFÍ Tots ells pensats per afavorir la descoberta d’un mateix i dels altres... alhora que descobrim els animals salvatges! Naixem curiosos, però a tenir curiositat, a descobrir i a observar també se n’aprèn.   Us deixem els links: Editorial Castellnou  //  Ana Galán  //  Mariana Nemitz [separator type="thin"]

I ATENCIÓ!

Els amics de l'Editorial Castellnou ens han regalat una col·lecció de "SI JO FOS" per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: Quin animal salvatge és el preferit dels vostres menuts? El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 18 d'octubre i fins el dimarts 24 de octubre a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!