Una meravellosa reflexió ecològica

Dos meravelles de Yukiko Noritake. Il·lustradora i artista japonesa establerta a París. Yukiko és una amant de l'art i la cultura contemporània. La passió que té per investigar l'ha fet crear una obra delicada, poètica i elegant. Posa una atenció especial a comunicar a través de la imatge. Aquest estil tan meticulós no només prové del seu origen japonès, sinó també d'una sensibilitat personal extremada.


"El bosc dels germans"

 

Autora: Yukiko Noritake
+4 anys
Format: 28,5 x 36 cm
Pàgines: 32
Enquadernació: Tapa dura
Preu: 18 €
Editorial: CocoBooks

 

Dos germans hereten un bosc. Cadascun d'ells interpreta la seva manera d’entendre la natura i relacionar-s'hi. El primer s’hi instal·la, li agrada i gaudeix de l’espai tal com és. El segon vol fer espai al bosc per dur a terme un projecte somiat. Dues visions diferents que mostren maneres de viure la natura, admirar- la, mostrar-la, apropar-s'hi, adaptar-s'hi i entendre-la.

Una metàfora meravellosa de com les nostres accions donen forma al món que ens envolta. És un llibre per contemplar, que convida a reflexionar sobre l’espai que a cadascú li escau millor, sense judicis, i sense oblidar que el dia de demà serà la natura la que ens permetrà la nostra supervivència si som capaços de conviure-hi i preservar-la.

Ha guanyat els següents premis:

– Premi Libr’à Nous 2021 de França.
– Nominat als Premis Sorcières 2021 de Portugal.
– Guanyador dels Mejores Libros para Niños y jóvenes del Banco del Libro de Venezuela.

 


"A l’altre costat del mar"

 

Autora: Yukiko Noritake
+4 anys
Format: 28,5 x 36 cm
Pàgines: 32
Enquadernació: Tapa dura
Preu: 18,50 €
Editorial: CocoBooks

 

Aquest és un àlbum amb dues entrades, es pot llegir en totes dues direccions: l’una del costat de la ciutat i l’altra del costat de l’illa, per mostrar com de preciosos són els nostres oceans i com ens uneixen i com ens poden separar. Perquè les decisions que prenem cadascun de nosaltres tenen conseqüències per a tots.

Com a continuïtat del seu títol anterior, El bosc del germans, Yukiko Noritake desplega el seu missatge ecològic en gran format, amb colors alegres i continua jugant amb els paral·lelismes. Una metàfora magnífica de com les nostres accions modelen la natura que ens envolta. Un àlbum contemplatiu que porta una reflexió amb molta delicadesa, posant la mar com a protagonista.


I atenció! 

Els amics de COCOBOOKS ens han regalat un exemplar de cadascun dels llibres per sortejar entre tota la colla de menutsGIRONA. Com?
Heu de ser subscriptors de menutsgirona i respondre a la següent pregunta:

 

Quines accions feu perquè els menuts de casa estimin la natura?

 

*Tens temps de participar en el sorteig fins al diumenge 3 de desembre a les 12 de la nit.