Meli+Lali

Bosses úniques per a famílies amb estil

Avui us descobrim una marca feta a mà entre Girona i Barcelona i amb molt de gust i funcional. La voleu conèixer?

La seva creadora és la Melissa, a qui la seva mare l'anomena Lali des de ben petita.
Durant el seu 1r embaràs, l'any 2015 va haver d'estar en repòs absolut i va dedicar-se a buscar la roba del seu nadó a la xarxa sense trobar coses que li agradessin massa. Així va decidir començar a dissenyar accessoris originals i diferents dels que es trobaven al mercat i sobretot i el que sempre busca en tots ells, que fossin funcionals.

I així va néixer Meli + Lali on més tard si van incorporar la seva germana Verònica i altres persones formant un equip extraordinari.

A Meli + Lali confeccionen i treballen en el taller de Girona creant bosses úniques per a famílies amb estil, amb col·leccions avantguardistes, originals i amb molt bona qualitat, apostant sempre per la moda sostenible i les noves tendències sense perdre la comoditat del dia a dia, trobant la inspiració en les experiències familiars, d'amics i dels clients i sobretot en la bellesa i tendresa que desprenen els més petits de la casa.

Si entreu a la seva web podreu veure tots els dissenys que ofereixen i si les seguiu a Instagram estareu el dia de les seves novetats.

 


Atenció, famílies!

Si esteu buscant una bossa funcional, pràctica i molt espaiosa per a portar totes les coses del vostre menut, esteu de sort... 

 Les amigues de Meli+Lali ens han regalat una preciosa bossa d'hospital + necesser de la col·lecció Mini Star valorada en 120 €.

Vols saber com aconseguir-los? Heu de ser subscriptors de menutsGIRONA i contestar a la pregunta següent tot clicant-la.

Quins impresicindibles no poden faltar mai a la bossa del teu menut/da de casa?

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dimarts, 14 de març a les 12 de la nit.

Molta sort i per molts viatges plegats!