MIA LA RATETA

amb amor, sense pressa”

Ara sí, marxem de vacances uns dies, i ho fem amb la presentació d’un d’aquells projectes fets a casa, i que ens agrada descobrir-vos. Aquesta vegada és Mia la Rateta, darrera hi ha la Judith, una persona curiosa, tossuda i autoexigent, característiques que l’han ajudat a arribar fins on és ara.

Mia la Rateta és un projecte slow, on en el petit taller de Caldes de Malavella, crea peces fetes de forma molt conscient, “amb amor, sense pressa”. Creacions que segur sorprendran aquelles persones que més t’importen, i faran que se sentin estimades i cuidades.

La Judith treballa amb la majoria de proveïdors d’origen nacional i sempre amb teixits de qualitat i lliures de tòxics (certificats OEKO-TEX i/o GOTS).

El producte estrella són els Babetes i les corones.

Però a nosaltres també ens agraden molt els àlbums de fotos de tela, ideals per a guardar-hi els records de les vacances. Són uns àlbums tovets, fets de teles de cotó. Les fotografies estan impreses sobre cotó orgànic amb tintes lliures de tòxics en una petita empresa de Tarragona. També són ideals per regalar als primers aniversaris dels menuts i un bonic record per a tota la vida.


I atenció perquè la Judith ens ha regalat 2 xecs regal, valorats en 50 euros cadascun per sortejar entre tota la colla de menutsGIRONA.

El 1r xec regal els sortejarem entre els nostres subscriptørs. Vols saber com aconseguir-lo?

  1. Ser subscriptorø de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient:
  2. Què valores quan fas regals de naixement?

El 2n xec regal els sortejarem entre els nostres seguidors d’Instagram. Estigues atentø per a quan aparegui la publicació.

Teniu temps de participar fins al dimarts 23 d’agost. El dimecres 24 d’agost donarem els noms guanyadors a través de l’Instagram i enviant un missatge al mail.

Molta sort!