Minihamburgueses de verduretes

Són super sanes i queden realment bones, cruixents per fora i flongetes per dins!

Aquí teniu una molt bona opció per aprofitar aquell carbassó que dona voltes per la nevera o aquella ceba que s'ha quedat sola. Són super sanes i queden realment bones, cruixents per fora i flongetes per dins!

Ingredients:
  • 1 carbassó
  • 1 ceba petita
  • 1 o 2 pastanagues
  • 1 ou
  • 4 cullerades de farina (millor si és de civada)
  • Un grapat de formatge ratllat
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva verge

Ho teniu tot? Doncs som-hi!

Preparació:

  • Piquem o ratllem les verdures (el carbassó millor per separat, ja que deixa anar força líquid, cal escórrer-lo molt i molt bé, si cal estrenyent amb les mans!).
  • Hi afegim la resta d'ingredients, ho remenem bé i ho salpebrem (podem afegir-hi alguna espècie que ens agradi). Si no queden prou lligades, hi afegim més farina fins que ens sigui fàcil fer la forma de les hamburgueses amb les mans.
  • Posem una mica d'oli en una paella i les coem a foc mig per tots dos costats fins que quedin dauradetes.

Les podeu fer amb el que tingueu per la cuina, patates, bròquil, etc.

Us encantaran!

 

Mònica
Sweethomealamama