Minihamburgueses de verduretes

Són super sanes i queden realment bones, cruixents per fora i flongetes per dins!

Aquí teniu una molt bona opció per aprofitar aquell carbassó que dona voltes per la nevera o aquella ceba que s'ha quedat sola. Són super sanes i queden realment bones, cruixents per fora i flongetes per dins!

Ingredients:
  • 1 carbassó
  • 1 ceba petita
  • 1 o 2 pastanagues
  • 1 ou
  • 4 cullerades de farina (millor si és de civada)
  • Un grapat de formatge ratllat
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva verge

Ho teniu tot? Doncs som-hi!

Preparació:

  • Piquem o ratllem les verdures (el carbassó millor per separat, ja que deixa anar força líquid, cal escórrer-lo molt i molt bé, si cal estrenyent amb les mans!).
  • Hi afegim la resta d'ingredients, ho remenem bé i ho salpebrem (podem afegir-hi alguna espècie que ens agradi). Si no queden prou lligades, hi afegim més farina fins que ens sigui fàcil fer la forma de les hamburgueses amb les mans.
  • Posem una mica d'oli en una paella i les coem a foc mig per tots dos costats fins que quedin dauradetes.

Les podeu fer amb el que tingueu per la cuina, patates, bròquil, etc.

Us encantaran!

 

Mònica
Sweethomealamama


Més informació

Minihamburgueses de verduretes