On és l’Stefi?

Anna Confetti, Marta Rius, Constan i Pep Puigdemont... Estigueu atents a les xarxes d’Olot Cultura, us donarem alguna pista d’on la podreu trobar.


 

Divendres 12 de juny de 2020 | 18.30 h

 

L’Stefi ja pot anar a prendre la fresca, però, despistada com és, no sap exactament en quina fase està. El que sí que té clar és que pot sortir a xafardejar les novetats que han passat a Olot durant les últimes setmanes. La coneixereu perquè, faci fred o calor, sempre porta un barret, unes ulleres i una brusa amb flors. I la seva concertina! És possible que abans de veure-la, la sentiu tocar. El que us farà sortir del dubte, de si és l’Stefi o no, és la cadira tan peculiar que l’acompanya, des d’on pot guaitar tot allò que passa al seu voltant. Ara que ens hem acostumat a sortir a passejar, ella i tres músics –Constan, Marta Rius i Pep Puigdemont- ambientaran un dels recorreguts que els olotins fem aquests dies.

 

El cantautor olotí Constan ens convida a fer un viatge per paisatges interiors, a anar al refugi que tots tenim a dins nostre i a connectar amb el que és realment important, a través d’un recorregut introspectiu i lluminós.

 

La Marta Rius, acompanyada d’en Guillem Ballaz, presentarà Ànima salvatge, un treball que convida a connectar amb el més essencial. Es tracten d’unes  cançons que parlen de les emocions de manera directa i sense filtres, i amb una música que balla sempre a la frontera entre el pop, la cançó d’autor i el folk.

 

En Pep Puigdemont, cantautor familiar, proposa un repertori de cançons dels seus discos, i d’altres inèdites per ser explicades, contades, escoltades i ballades per passar una bona estona en família.