Oxfam Intermón Trailwalker

L'excusa perfecte per compartir esport i solidaritat en família! 

L’Oxfam Intermón Trailwalker celebrarà la pròxima edició el 6 i el 7 d’abril a Girona (Via Verda) amb l’objectiu d’aconseguir fons per projectes que garanteixin l’accés a aigua potable a 100.000 persones.

 

La modalitat dels 10 kilòmetres de distància a realitzar en un màxim de 4 hores, transcorre per la Via Verda de Girona, des de Sta. Cristina d'Aro fins a St. Feliu de Guíxols i ofereix a les famílies la possibilitat de participar en el repte esportiu i solidari per equips de referència al país.

Kilòmetres per aigua

En l’Oxfam Intermón Trailwalker els equips caminen contra la pobresa i la crisi climàtica. La recaptació es destina a nous projectes que permeten una vida digna a les persones més afectades pels efectes del canvi climàtic, que no són altres que les més vulnerables. En 30 anys, els desastres relacionats amb el clima s’han triplicat. Sequeres, inundacions, tornados i huracans estan canviant les vides de milions de persones, dificultant el seu accés a aigua potable i condemnant a milions de persones a la pobresa, a deixar la seva llar i convertir-se en refugiades climàtiques.

La recaptació d’aquesta edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker servirà per facilitar kits d’higiene familiar, latrines d’emergència i fonts d’aigua potable a comunitats vulnerables a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

Què en diuen les famílies que ja han participat en altres edicions?

“És una iniciativa fantàstica que ens permet d’una manera molt divertida fomentar els valors de solidaritat, respecte i tolerància en els petits de la casa, i involucrar-los en la recerca de solucions per aconseguir un món més just i sostenible”

“S’ha convertit en una cita fixa en els nostres calendaris. Ens serveix per donar suport a una causa solidària, però també per retrobar-nos les famílies i els amics, i passar un cap de setmana fantàstic”

Els petits són els protagonistes: ens ajuden amb idees per a la recaptació de fons, amb les orientacions del mapa a la ruta durant la caminada i amb els detalls de la logística. És una excusa meravellosa per a que prenguin la iniciativa i se sentin part del canvi”.


  • Es pot participar en equips formats per entre 2 i 10 persones, amb infants, sempre acompanyats d’algun adult
  • La sortida serà el diumenge 7 d’abril a les 11.00 h des de Santa Cristina d’Aro (amb aparcament gratuït), amb un recorregut de 10 km fins a Sant Feliu de Guíxols
  • A Sant Feliu de Guíxols hem habilitat un bus llançadora cada 10 minuts per poder gaudir de la prova amb tranquil·litat.
  • Tant a la sortida com a la arribada, comptarem amb animació i activitats que expliquen la causa: quilòmetres per aigua

T'atreveixes a fer aquest recorregut?

Si la teva resposta és SÍ, has de saber que els equips que facin la seva inscripció posant la paraula 'MENUTSGIRONA' al codi promocional en fer la inscripció tindran una bonificació de 50 euros per equip que pujarà al marcador directament i, per tant, tindran un objectiu de recaptació de 450 euros en comptes de 500 €.

 

Vull inscriure el meu equip amb el codi promocional MENUTSGIRONA

 

* Les inscripcions estan obertes i es tancaran el dimarts, 2 d’abril de 2024.