ANIMALS

Com prova l'estiu famílies? Aquesta vegada ens fa molta il·lusió presentar-vos el meravellós bestiari gegant d'Ingela P. Arrhenius, en català!  


Ingela P. Arrhenius és il·lustradora i dissenyadora sueca, reconeguda pel seu estil naïf i amb una forta influència amb l’art gràfic dels anys 50 i 60 que la caracteritza des de fa més de 20 anys. Va estudiar comunicació a la prestigiosa escola Berghs i allà va decidir dedicar-se completament a la il·lustració, al disseny gràfic i a la direcció d’art. Ha dissenyat: llibres, segells, objectes de papereria, teles, vaixelles, etc. Li encanta visitar mercats i botigues d’antiguitats, i actualment viu i treballa al seu estudi al sud d’Estocolm al costat del seu marit i dels seus dos fills.


  01_a-ni-ma-ls Animals és el primer llibre de la reconeguda autora i dissenyadora sueca Ingela P Arrhenius editat al nostre país i en català. Gràcies a aquest excepcional àlbum il·lustrat, els més menuts es familiaritzaran amb els noms de 32 animals, des dels més habituals, com el gat o el gos, fins als més exòtics, com ara el tucà o el suricata.  Tant si ja saben llegir com si encara no, gaudiran d’allò més amb les diverses tipografies de cadascuna de les seves originals pàgines en format pòster. L’inconfusible estil d’Ingela P Arrhenius es caracteritza per una estètica entre “vintage” i naïf i l’ús de colors harmoniosos, amb una clara influència del disseny gràfic dels anys 40 i 50. 02-animals Pels qui encara no coneixeu l’editorial COCO BOOKS, és una editorial catalana que sorgeix en observar la manera com els nens es relacionen amb el seu entorn. És fruit també de l'admiració que senten per als menuts, per la seva capacitat de sorpresa, la seva curiositat incansable, la seva necessitat de fer descobriments constants i d'aprendre. Us convidem a visitar la seva web i descobrir les seves publicacions. [separator type="thin"]

I atenció! Voleu descobrir tots aquests animals amb els vostres menuts?

unnamed   Els amics de COCOBOOKS ens han regalat un llibre "ANIMALS" per sortejar entre els nostres subscriptors i us proposem un repte per aconseguir-lo: A #menutsGIRONA volem saber com de bé us ho passeu durant aquestes vacances d'estiu. Per això us proposem que seguiu les bases del concurs d'INSTAGRAM per participar en el sorteig d'aquest meravellós llibre gegant: Segueix-nos a Instagram, fes-te subscriptor de menutsGIRONS i etiqueta les teves fotografies. Nosaltres escollirem 3 finalistes i tu amb els teus vots triaràs la fotografia guanyadora que s'endurà el meravellós bestiari gegant Bases per participar:

  1. Fotografies fetes durant les vacances d'estiu 2016
  2. Seguir @cocobooks_ i @menutsgirona
  3. Etiquetar la fotografia amb: #estiu16_menutsgirona #sorteigANIMALS
  4. No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari
  5. Ser l'autor de la fotografia. Es demanarà l'original
  6. Temps límit fins al diumenge 11 de setembre a les 24 h

MOLTA SORT COLLA!!!