burricleta

La burricleta, una experìencia en família, divertida, natural i cultural.

 


 

La bicicleta rural elèctrica que apropa les persones a la natura amb una vocació conciliadora, divulgativa i contemplativa.

 


 

 

La burricleta va néixer amb la voluntat de desenvolupar un innovador model d’ecoturisme que permeti crear una activitat turística sostenible i de qualitat aplicable a entorns naturals i rurals. L'objectiu és consolidar un model d’ecoturisme de qualitat, reforçant els valors propis d’aquesta activitat, com la sostenibilitat, la preservació i l’apreciació del medi natural i cultural del nostre entorn, així com la dinamització de les poblacions locals mitjançant la potenciació de sinergies comunes. 

 

Si busques un regal original per poder gaudir de la natura i a l'aire lliure, t'animem a regalar aquesta experiència en família. Gaudireu plegats dels paisatges que ens ofereix el nostre país petit, sortint a descobrir bonics racons, pobles encantadors i moments entranyables. Tindreu temps per badar, contemplar, observar, ... Passejar en burricleta en plena natura, respirar aire pur i gaudir d'un dia plegats i en família.  Lluny d'aglomeracions, en llocs rurals i poc concorreguts... i al vostre aire!

 

 

Rutes arran de mar per sentir la sorra sota els peus descalços o en llocs rurals on només se sent el cant dels ocells. Ara més que mai, per gaudir de petits moments de felicitat i valorar-los en la seva justa mesura, com mai ho havíem fet. 

 

Les rutes inclouen la burricleta, el casc, un cadenat i un GPS des d'on es pot seguir la ruta molt fàcilment.

 

 

I no patiu pels més menuts. Les burricletes normals són a partir de 150 cm. Però també en disposen per a nens i nenes a partir de 130 cm. I pels més menuts de la casa tenen cadiretes i tricicles elèctrics amb cabàs per a nens i nenes.

 

Us convidem a visitar al web i veure totes les rutes que es poden fer: https://burricleta.com/ca/rutes

 


 

Atenció colla! Quina millor manera, per celebrar que s'acaba l'any 2020, que fer-ho amb un sorteig 100% familiar i a l'aire lliure. Un sorteig que serà tota una experiència per descobrir l'entorn natural i apropar-nos a la natura de manera sostenible.

 

Els amics de la burricleta ens han regalat 1 val de Ruta en burricleta familiar valorat en 77 euros. Ruta per a 2 adults i fins a 4 fills/es al Centre de l'Empordà. Com podeu participar?

 

  1. Ser subscriptors de menutsgirona.
  2. Seguir a @menutsGIRONA i @burricleta a Instagram.
  3. Etiquetar en la publicació que trobaràs a l'Instagram de menutsgirona, a les persones que els agradaria gaudir de la natura en família. Pots etiquetar tantes vegades com vulguis.
  4. Teniu temps de participar fins al diumenge 10 de gener a les 24 h.
  5. El dilluns 11 de gener anunciarem el sorteig a través de l'Instagram.

Molta sort!