"colors" i "formes"

"colors" i "formes"

De John J. Reiss

Editorial Blackie Little Books

Preu: 14,90 €  


Els llibres infantils de John J. Reiss es van convertir en obres de referència per a diverses generacions de nens a partir de la dècada de 1970. Blackie Little Books ha aconseguit recuperar les edicions originals d'aquests llibres, i els publica per primera vegada en en edició bilingüe català i anglès.


02-colors-formes   El llibre de Formes presenta les diferents figures geomètriques bàsiques i a partir d’aquí ens ensenya diferents objectes reals que segueixen la forma bàsica, com pot ser un marc en relació a un quadrat o una sèrie de quadrats formats per quadradets petits. A partir d’aquí veiem on es trova la forma bàsica del quadrat a la realitat, com poden ser unes galetes, un tauler d’escacs, una finestra, una banderola, etc. Més endavant ens explicarà que amb quadrats es formen cubs. Fa el mateix amb els rectangles, els òvals, els triangles, etc. 04-colors-formes És un llibre ideal per pares amb sensibilitat pel disseny que volen posar als seus fills en contacte amb il·lustracions diferents de les que es troven habitualment als llibres infantils. Són dibuixos que ensenyen als nens a conceptualitzar i a trobar la forma bàsica a les formes que troven a la vida real 01-colors-formes

Colors explica cada color a partir d’ensenyar-nos fruites, verdures, animals i objectes de la realitat que responen a diferents tonalitats del color. Mitjançant això, aprenem tota una sèrie de vocabulàri que va unit pel color, que acaba sent el punt de referència pels petits a l’hora de recordar les noves paraules en l’idioma estranger.

L'autor va dedicar el llibre a Josef Albers, un mestre i geni del color que ocupa un lloc d'excepció a la història del disseny contemporani.

03-colors-formes Dos llibres que cuiden molt l’educació estètica dels petits lectors al mateix temps que ensenyen conceptes bàsics relacionats amb formes i colors (conceptes que els nens aprenen a la franja d’edat entre els 3 i els 6 anys) i que a més a més aprenen també en anglès. El fet de que les paraules en l’idioma estranger estiguin agrupades per formes i colors fa que els petits les puguin recordar millor, doncs els conceptes de referència com són les formes i els colors fan que si recorden una paraula del grup, els sigui més fàcil recordar la resta.

I atenció! Voleu descobrir les formes i els colors amb els vostres menuts?

Els amics de BOOLINO ens han regalat un llibre "formes" i un llibre "colors" per sortejar entre els nostres subscriptors:

  1. Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient quin és el color preferit del vostre menut i amb quina forma el relacionen.

El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 24 de febrer i fins el diumenge, 6 de març de 2016.

MOLTA SORT COLLA!!!