EL FLAMENC

Sí, sí, aviat marxem uns dies de vacances. Però no ho volíem fer de qualsevol manera. Per això us presentem una marca que ens ha captivat des del primer moment. Potser per la imatge del logotip, un flamenc, que aquest estiu estan tan de moda, potser la delicadesa que transmet, o pel compromís que tenen amb la natura i les persones, o potser per la proximitat del projecte, que és nascut a Girona.

  Estem parlant de EL FLAMENC, i de les seves bosses. EL FLAMENC aposta per la utilització de materials que no malmeten la salut ni el medi ambient. Un projecte que pretén substituir el consum innecessari de bosses de plàstic i d'un sol ús. Un projecte que ofereix una alternativa pràctica, sana i bonica. Les bosses EL FLAMENC són totes de cotó orgànic. I quan diem TOTES volem dir que ho és tot: l'etiqueta, el cordó, la cinta..., fins i tot el fil! I el teixit, per descomptat. Tot certificat OCCGuarantee. I l'estampació? Doncs també: certificada GOTS, que vol dir que respecta el medi ambient i la salut, a més d'introduir criteris socials en tota la cadena de producció. Bosses 100% naturals!  Són ideals per anar a comprar a granel. Però també es poden utilitzar per posar la muda del nadó o la fruita per l'esmorzar del menut. Les bosses estan confeccionades al taller de la Fundació Ramon Noguera de Girona, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual. Així doncs, estan fetes amb molta cura! A part de les bosses, també tenen uns coixins ideals per decorar el llit dels menuts de casa. I també són de cotó orgànic 100%, inclòs el farcit! Darrere aquest projecte hi ha la Núria. En el seu viatge a l'Àfrica, el 2009, a Djibouti, el país més calorós del món, va veure i viure com en tantes altres zones pobres, els arbres estan farcits de bosses de plàstic i les platges són un mar de deixalles. Així, les bosses de roba encarregades als tallers de la capital es van convertir en un bon regal per a companyes de feina i amics. Uns anys després, i a Catalunya, gaudir d'una natura sense bosses de plàstic segueix sent el somni i propòsit. Perquè un dia tothom porti la seva bossa de roba per anar a comprar. Què us sembla? A nosaltres ens encanten i creiem que és una bona manera d'aportar un granet de sorra i començar a contribuir en la protecció dels bonics paisatges que ens envolten. I ara ve la sorpresa! Tenim per sortejar 1 pack amb 3 bosses + 1 coixí entre els nostres subscriptors. Us proposem un repte per aconseguir-lo:

A #menutsGIRONA volem saber com de bé us ho esteu passant durant aquestes vacances d'estiu. Per això volem que compartiu les fotos dels vostres menuts en els racons més bonics de les comarques de Girona, siguin de platja, de muntanya o d'interior. 

Segueix-nos a Instagram,  i etiqueta les teves fotografies. Nosaltres escollirem 3 finalistes i tu amb els teus vots triaràs la fotografia guanyadora que s'endurà el meravellós conjunt de bosses i coixí de EL FLAMENC. Seguiu les bases del concurs d'INSTAGRAM per participar en el sorteig. Bases per participar: 1_ Fes-te subscriptor de menutsGIRONA 2_ Segueix-nos a instagram (@menutsgirona) 3_ Segueix @elflamenc a instagram 4_ Comparteix fotografies fetes durant les vacances d'estiu 2017 5_ Etiquetar la fotografia amb: #estiu17_menutsgirona #sorteigELFLAMENC No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari 6_ Ser l'autor de la fotografia. Es demanarà l'original 7_ Temps límit per penjar les fotografies, fins al dimarts 12 de setembre a les 24 h. MOLTA SORT COLLA!!!