EMPORDANISSIM


 

Seguim descobrint projectes fets a casa, aquesta vegada un projecte que sorgeix de la idea de crear un espai que representi els productes locals i exclusius de l'Empordà. Es tracta de representar i allotjar les obres independents de les persones que redissenyen una cultura i una generació al territori.

 

 

Empordanissim és el resultat d'un punt de trobada l'any 2016. En una època de canvis Roser Puig i Cristina Martín es proposen unir esforços per idear una experiència creativa, sostenible i lligada al seu estimat territori; l'Empordà.

 

La Cristina és l’essència empordanissima, és qui busca, idea, dissenya i crea els productes empordanissims sota criteris de sostenibilitat i proximitat.

 

La Roser és qui posa ordre a les funcions i supervisa periòdicament el procés de creació i distribució dels productes.

 

 


 

Aquests, a part del disseny i la imatge, són els motius pels quals ens hem fixat en elles:

 

MATÈRIES PRIMERES SOSTENIBLES

 

L'obtenció de matèries primeres és una de les etapes més important si volem ser sostenibles. A Empordanissim utilitzen matèries primeres com el cotó orgànic, fibres reciclades i els tints 100% ecològics.

 

 


 

TINTS 100% NATURALS DE LA ZONA

 

Els productes etiquetats com a 100% locals, han estat tenyits un a un amb matèries com: flors i llúpol entre altres i sempre de la forma sostenible possible.

 


 

PROJECTES QUE  PRESERVEN L'ENTORN 

 

Part dels beneficis d'Empordanissim, són destinats a dinamitzar iniciatives com el "Projecte Sèpia", "Empesca't" dels pescadors artesanals de l'Estartit en d'altres.

 


 

 

Us convidem a entrar a la seva web per descobrir tot el que ofereixen.

 


 

 

I atenció perquè ens han regalat aquest pack #livinglavidalocal on trobareu: dessuadora nen@, samarreta nen@ i tote bag.

 

Com participar? Estigueu atents a l'Instagram de menutsGIRONA perquè és on publicarem el sorteig.

 

El dimecres 10 de novembre donarem el nom del guanyador@ a través del butlletí de l'agenda setmanal.

 


 

Molta sort i #livinglavidalocal!