Ens ajudes? #SORTEIG

Des de menutsGIRONA sempre hem reivindicat els espectacles de qualitat pels menuts; sobretot aquells que han aconseguit trencar amb els estereotips d'un gènere musical que ha de treballar, probablement, amb el públic més exigent. Cada vegada són més els grups que es consoliden en aquest camí de fer valdre la connexió amb els menuts, d'entendre les seves emocions i reflectir-les en les seves cançons.

Cada vegada més, els petits de la casa, gaudeixen del ventall musical que es mereixen.

Fa uns dies, un dels grups més virals d'aquesta nova onada, treia del forn el seu tercer disc. Sí... El Pot Petit ens presentava 'A l'aventura'! Ja queda lluny aquell 'Canta amb el Pot Petit' que ens va descobrir les seves primeres cançons, o aquell 'Ritmes i Rialles' amb el que no hem parat de cantar i ballar.

Necessitem la vostra ajuda...

Tota la colla de menuts (i no tan menuts) fans del Pot Petit esperàvem ansiosos les noves cançons i per fi les tenim aquí!!! Ska, swing, rumba, balada... ja ballem amb els ritmes que ens proposen, i amb totes les noves cançons que ens han preparat.

I per a celebrar el llançament del nou disc de "El Pot Petit", volem fer una cosa molt xula i que encara no hem provat mai...

Ens encantaria que ens ajudéssiu a preparar una entrevista a El Pot Petit. Què us sembla? Hi podem comptar?

Entre tots els que ens ajudeu... SORTEIG!

Tenim 5 CDs signats que sortejarem entre tots i totes les que ens proposeu preguntes pel Pot Petit. Que com ho podeu fer? Doncs molt fàcil, només tenim 2 requisits:

  1. Per participar, heu de ser subscriptors de menutsgirona. Què? Que encara no ho sou?
  2. Deixeu la pregunta que us agradaria fer en aquesta entrada... I vualà! Entrareu en el sorteig.

*El sorteig queda obert fins al dilluns 25 de juny a les 24 h.

MOLTA SORT, COLLA!