Irresistible Proposta de Primavera

Irresistible Proposta de Primavera

Wave&Fly a WINDOOR Empuriabrava (Girona)

Assaboreix al màxim la primavera i vine a volar i a fer surf al WINDOOR Wave Club, el complex esportiu de moda de la Costa Brava que compta amb un magnífic beach club, simulador de surf, pista d’skate sobre aigua i túnel de vent. Una proposta immillorable per gaudir en família i amics que no et pots deixar escapar!

Dins d'aquest complex hi trobaràs un Wave Club que respira l'esperit californià més autèntic. Hi podràs fer surf sobre una onada gegant (FlowRider), provar el teu equilibri a la pista d’skate sobre aigua (skimpool), jugar un partit de voleibol de platja o gaudir dels millors concerts i mojitos de la zona. Per als més petits hi ha atraccions destinades al públic infantil. I, per als més grans, un restaurant amb una selecta carta inspirada en els beach clubs californians i l'afecte de la mama italiana, de la mà del xef Angelo Duo. A només uns metres del Wave Club tindràs l'oportunitat de provar una altra experiència inoblidable, volar! I és que WINDOOR compta també amb un túnel de vent a les seves instal·lacions. Viu una de les experiències més alliberadores que puguis sentir, volar a més de 10 metres d'altura, en un entorn cent per cent segur.

WINDOOR et vol proposar el millor pla per a aquesta primavera i t'ofereix el pack més divertit, el "Wave & Fly", perquè puguis viure una doble experiència que difícilment oblidaràs en l'únic complex esportiu del país amb túnel de vent, FlowRider, skimpool, beach volley i chill outs amb terrasses, restaurants i zones enjardinades. Un enclavament únic, per gaudir en família o amb amics.

I atenció! Perquè a menutsGIRONA sortegem 2 packs WAVE & FLY. Com participar?

Per participar en el sorteig, has de ser subscriptor de menutsGIRONA, i seguidor de qualsevol de les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram) i de les xarxes socials de Windoor (Facebook, Instagram). Com més canals segueixis, més opcions de viure aquesta doble experiència!  Bases del sorteig

  • Comenta la publicació que trobaràs al facebook i/o instagram de menutsGIRONA i menciona a 2 persones a qui creus que també els agradaria viure aquesta doble experiència.
  • Teniu temps de participar fins al dijous 22 de març a les 24 h.
  • El divendres 23 de març anunciarem els 2 guanyadors en el butlletí que enviarem i en les publicacions de Facebook, d'Instagram .
  • Molta sort i ... A volar!!!

  [separator type="thin"] WINDOOR, líder en el sector de l’oci  L'aposta per l'oci d'aventura innovador i el seu esperit pioner han situat a WINDOOR dins el mapa de les empreses més destacades del sector d'oci a nivell d'Europa. WINDOOR suma aquest pioner complex aquàtic a les seves reconegudes instal·lacions de vol indoor d'Empuriabrava. Aquest any 2018 inaugurarà, així mateix, el seu segon túnel de vent, a Barcelona.

Gran Opening WINDOOR Wave Club: Divendres 29 de març. T’hi esperem!

Promoció Especial Setmana Santa (19 al 31 març 2018) Pack Friends&Family per volar amb família o amics. Són 10 vols a compartir entre 5 persones com a màxim. Inclou classe teòrica, lloguer d'equipament per volar (granota, casc, sabatilles) + diploma de vol per 31 € / pers* 156 € (20% descompte sobre PVP). Pack Wave& Fly. I si t'animes a passar un dia d'aventura únic, aprofita el pack Wave & Fly. Vola i fes surf. Dues increïbles experiències en un mateix complex per 69 €. Horari Setmana Santa De 10 a 19.00 hores. La resta del mes d'abril Dissabtes i diumenges de 10.00 a 19.00 hores. Juny i juliol Es publicará en breu a les xarxes de Windoor. Dades de contacte Sector Aeroclub s/n. Empuriabrava. Castelló d’Empúries, Girona. www.windoor-realfly.com www.windoor-waveclub.com Telèfon 972 454 040 @windoorwaveclub @windoorrealfly