JULIE AND JANE

A menutsGIRONA ens agrada conèixer i descobrir marques que fan creacions pels més petits de la casa i si són productes de proximitat i fets amb molt d'amor, entusiasme i passió encara més. Avui us presentem Julie and Jane que a més a més de tenir tots aquests requisits podem dir-vos que és una marca, com ells mateixos es defineixen: INFINITAMENT DIVERTIDA. Cadascun dels seus productes pot tenir infinites possibilitats perquè els menuts de casa puguin fer volar la imaginació. 06-camiseta-pizarra Pels que encara no la coneixeu, Julie and Jane neix després de descobrir el teixit de pissarra, totalment innovador i original i que és la base de totes les seves creacions. Camisetes, jocs i complements perquè els petits gaudeixin, aprenguin i els personalitzin tants cops com vulguin. La part didàctica del projecte està basada en l'etapa de l'educació infantil, on es contribueix a descobrir emocions, aprendre a expressar-se, interactuar, ... Utilitzant la creativitat com a eina principal pel desenvolupament social i efectiu dels nens. Aquesta marca no existiria sense la Marta, apassionada dels treballs creatius manuals que un dia va tenir l'oportunitat de fer realitat un somni: crear una marca infantil amb la creativitat com a base. El producte estrella són les pissarres plegables i fàcils de portar allà on vagis. Ideals per entretenir els peques als restaurants, viatges, ... Però també hi ha vestits, camisetes, guinardes per decorar les festes, motxilles i moltes coses més. Dissenys originals per afavorir la creativitat dels menuts! 05-pizarra 03_mochila-pizarra 02_guirnaldas Us convidem a visitar la seva web amb botiga on-line on trobareu tota la col·lecció. Us agraden?

Doncs atenció! 

Els amics de Julie and Jane ens han regalat 2 bosses per sortejar entre els nostres subscriptors, que ens semblen genials i que us aniran súper bé ara que comencem a pensar en les colònies i casals d'estiu, entre els nostres subscriptors. Només teniu que:

Fer-vos seguidors a Facebook de menutsGIRONA i Julie and Jane. Deixar-nos un comentari en aquesta entrada explicant perquè feríeu servir la bossa.

El sorteig queda obert des d’avui dilluns, 2 de maig i fins el diumenge, 8 de maig de 2016.

promo_bossa_nom

MOLTA SORT COLLA!!!