LA CIUTAT

A punt per a les vacances de Nadal? Nosaltres també desconnectarem uns dies, però abans volem presentar-vos el meravellós nou conte il·lustrat d'Ingela P. Arrhenius, en català, pels qui encara no el coneixeu "LA CIUTAT". I atenció, que al final teniu sorpresa!  

Ingela P. Arrhenius és il·lustradora i dissenyadora sueca, reconeguda pel seu estil naïf i amb una forta influència amb l’art gràfic dels anys 50 i 60 que la caracteritza des de fa més de 20 anys. Va estudiar comunicació a la prestigiosa escola Berghs i allà va decidir dedicar-se completament a la il·lustració, al disseny gràfic i a la direcció d’art. Ha dissenyat: llibres, segells, objectes de papereria, teles, vaixelles, etc. Li encanta visitar mercats i botigues d’antiguitats, i actualment viu i treballa al seu estudi al sud d’Estocolm al costat del seu marit i dels seus dos fills.


  La Ciutat.   38 il·lustracions de la ciutat i els seus habitants. Fes un volt per aquest magnífic llibre de gran format. Descobreix les seves originals il·lustracions amb les tipografies dels diversos espais. També hi pots trobar professions i activitats del teu barri, del teu poble, o de la teva ciutat. Com es diu el carter del teu poble? Vas a comprar el peix al mercat? Hi ha un port a la teva ciutat? Obre bé els ulls: alguns personatges es passegen per més d’una pàgina, pots trobar-los?

De la mateixa autora del títol Animals, bestiari il·lustrat a color amb làmines gegants de 34 x 46 cm amb enquadernació de tapa dura. PVP amb IVA: 23,50 €

De l'editorial catalana COCO BOOKS. Us convidem a visitar la seva web i descobrir les seves publicacions. [separator type="thin"]

I atenció! Voleu descobrir tots aquests habitants i llocs amb els vostres menuts?

Els amics de COCOBOOKS ens han regalat un llibre "LA CIUTAT" per sortejar entre els nostres subscriptors i us proposem un repte per aconseguir-lo: A #menutsGIRONA volem saber com passeu les vacances de Nadal. Per això us proposem que seguiu les bases del concurs d'INSTAGRAM per participar en el sorteig d'aquest meravellós llibre gegant: Segueix-nos a Instagram, fes-te subscriptor de menutsGIRONA i etiqueta les teves fotografies. Nosaltres escollirem 3 finalistes i tu amb els teus vots triaràs la fotografia guanyadora que s'endurà el meravellós llibre LA CIUTAT. Bases per participar:
  1. Fotografies fetes durant les vacances de Nadal 2017-2018
  2. Seguir @cocobooks_ i @menutsgirona
  3. Etiquetar la fotografia amb: #nadal1718_mGi #sorteigLACIUTAT
  4. No hi ha límit de fotografies a penjar per usuari
  5. Ser l'autor de la fotografia. Es demanarà l'original
  6. Temps límit fins al dimarts 10 de gener de 2018 a les 24 h

MOLTA SORT COLLA!!!