LA MEVA CIUTAT IMAGINADA

Em dic Max i aquesta és la meva ciutat imaginada. Es diu POSSIDÒNIA i avui hi arribo en globus amb els meus amics Margot i Màrius. Ens agrada veura-la des del cel. La ciutat es veu enorme, i la gent tan petita com formiguetes que van d'aquí cap allà. I, mentrestant, nosaltres planem pel cel com ocells i observem com n'és de bonic el món. Vens amb mi a visitar-la? Vull explicar-te com me la imagino. Si et ve de gust pots pintar i dibuixar; m'encantarà descobrir la teva i que pintis la meva amb els teus colors i la imaginació.

Així comença LA MEVA CIUTAT IMAGINADA, un llibre per a llegir, observar i compartir, però també un llibre per a dibuixar i pintar, per a pensar i somiar. 7I2A6523-baja-crop Perquè els nens tenen moltes coses a dir sobre les ciutats que habiten per a que siguin ciutats més humanes per a tothom. Visitarem una ciutat plena de sorpreses que qüestionarà com són i com haurien de ser les ciutats des del punt de vista dels nens. Pagina-color-1-600 En Max ens convida a deixar volar la nostra imaginació i a completar la seva història amb els detalls de la nostra pròpia ciutat ideal. Detalle-interior-1-600 T’agradaria acompanyar en Max en un viatge extraordinari per la seva ciutat imaginada? Participa en el sorteig que hem preparat pels nostres seguidors a FACEBOOK. MOLTA SORT COLLA!!! [separator type="thin"] LA MEVA CIUTAT IMAGINADA Edat recomanada 4 a 10 anys. Edita Kireei Autora Cristina Camarena Il·lustradora Vireta

 

 


Més informació

LA MEVA CIUTAT IMAGINADA