LA MIFFY


 

Famílies! Que ja hem superat la primera setmana del curs escolar i quina millor manera de tornar a les rutines que compartint una estona de lectura abans d'anar a dormir amb els més menuts de la casa.

 

Ja sabeu que ens agrada molt l'editorial Cocobooks i justament ens presenten uns clàssics de la literatura infantil que no poden faltar a la nostra llibreria. Es tracta de la nova col·lecció de contes de la Miffy, ideal per a petits a partir de 3 anys.

 

La Miffy és el mític personatge del dissenyador, artista, autor, il·lustrador i grafista neerlandès Dick Bruna. Les seves il·lustracions són conegudes a tot el món i les trobem en els seus llibres i en una àmplia gamma de productes. Dick Bruna va ser dissenyador gràfic i també escriptor i il·lustrador de 124 llibres. Durant la seva extensa carrera, de 60 anys, va guanyar nombrosos premis pel seu impecable disseny de cartells i cobertes, i per les seves il·lustracions en la literatura infantil. El mestre Bruna sempre deia:

 

«Pren-te els infants seriosament. Sigues tan honest com ells ho són amb tu».

 


 

 

Format: 16 x 16 cm
Il∙lustracions: Color
Pàgines:
28
Enquadernació: Tapa dura
Edat recomanada: +3

 

La mama i el papa de la Miffy li diuen que aviat naixerà un nou membre a la família. Ella, emocionada, s’afanya a fer dibuixos per al bebè. Quan neix, la Miffy es queda bocabadada mirant com n’és, de petitó. Els pares deixen que l’agafi i se’l posi a la falda i aleshores ella se’n adona que és la germana gran. L’endemà ho celebra amb els amics de l’escola portant pastissets per a tots, i és feliç amb l’arribada del bebè.

 


 

 

Format: 16 x 16 cm
Il∙lustracions: Color
Pàgines:
28
Enquadernació: Tapa dura
Edat recomanada: +3

 

Avui és un dia especial, perquè és l’aniversari de la Miffy. Per celebrar-ho, ella es posa el seu vestit nou. Alguns dels millors regals que rep són poder passar una bona estona jugant amb els seus amics i la capsa de pintures que tant va desitjar quan va visitar el museu. Al vespre els avis es queden a sopar i li regalen un os de peluix. El dia acaba amb tot allò que havia somiat i l’emoció que sent és infinita.

 


 

 

Format: 16 x 16 cm
Il∙lustracions: Color
Pàgines:
28
Enquadernació: Tapa dura
Edat recomanada: +3

 

La mare de la Miffy vol anar al museu amb tota la família, però el pare dubta, ja que pensa que potser la Miffy és massa petita: «Massa petita? No, no ho sóc, sóc molt alta i gran!», diu la Miffy. Així que, finalment, tots junts s’endinsen en una nova aventura. La Miffy mira els quadres amb atenció, observa el lleuger moviment d’una escultura mòbil i, fins i tot, el volum i les dimensions d’una estàtua de pedra. Un cop a casa la Miffy decideix què vol ser de gran: una artista.

 


 

 

I atenció famílies! Aquí la sorpresa! A menutsGIRONA sortegem els 3 contes nous de la col·lecció de la Miffy!!!

 

Celebrem que ja és divendres i que hem superat la primera setmana amb èxit. Si voleu participar en el sorteig, només heu d'entrar en el nostre perfil d'Instagram on publicarem el sorteig dels tres llibres. Teniu temps de participar-hi fins al dimarts 21 de setembre!

 

Molta sort i moltes lectures compartides!